Nurullah Fethi
10 Numara!
- 2 Ocak 2011
- 14.662
- 11.527
- 1.838
Gerçek fifacıların anlayacağı ince bir detay. Vay be ne günledi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet iyi, uzun zaman sonra ilk defa duran top kullanan birisini aldık.Duran toplarda iyi mi o
Nelsson'un geleceği içime doğmuştu ya ilk haberleri geçtiğinde, başarılı olacağına inanıyorum ben aksi durum ihtimal dahilinde bile değil bencekendi basliginda da nacizane degindigim gibi;
*ozellikle uefa da ilerledikleri sezon, dunya futbolunda en cok dakika sahada kalan iki oyuncudan biri idi, digeri manulu maguire. kendisi 60 veya 61 mac sayisi hafizam yaniltmiyorsa.
ps;
hayirlisi ile istanbula insin, florya da ilk idman vidyosunda gormeyi sabirsizlikla bekliyorum.
transfer umarim buradan donmez.
*scout bolumumuzde *victor basligi ugurlu gelen @Kağan Koç 'a da slmlar .
Niye senin kafan hybrid mi?Guzel turk kafasi
Kendisi hakkında fikrim yok, sahaya çıksın da görelim. Yalnız topların başına yine Ömer geçerse hesabını sana sorarım Duvarevet iyi, uzun zaman sonra ilk defa duran top kullanan birisini aldık.
papatya falı bakacaksak gelmesin renktaşGeliyor mu, gelmiyor mu papatya falı bakmamak için.
Bu genci Kesin aldığımızı nerden biliyoruz
Senin canın sağolsun ama bana niye soruyorsun FT ona kullan derseKendisi hakkında fikrim yok, sahaya çıksın da görelim. Yalnız topların başına yine Ömer geçerse hesabını sana sorarım Duvar

Mert içime hiç sinmez, o formayı giymesinden de bence iyi kaleci olmadığından da. Genç yetiştirelim daha iyi benceKale yerli oluesa böyle bi sistemm olabilir
Mert
Boey Victor Marcao Pwa
Berkan
Cicaldau Gedson
Harit
Mostafa Halil
4-3-1-2 gibi
Cicaldauya dair hiçbir bilgin yok sanırım kendisinin en önemli özelliği duran toplarıGene duran toptan gol bulamıcaz bu sene
Sabun yıllık maaşına 1.2 milyon € mu demişti?Sabun 7 milyon euro+bonuslar demisti, Danimarkali gazeteciler bonusu de ekleyerek 8 milyon euro yaziyor bence. Sabun Nelsson’un sozlesme sartlarini ve gelis saatini ilk yazdigi icin buyuk ihtimal Nelsson’un menajerinden bilgileri aliyor diye dusunuyorum. Yillik maasina kadar yazdi.
En kazığı Maicon'dur kank.Danimarkalı bahsedilen rakamlara alınmışsa eğer 5 sezonda stoperlere 28M euro harcamışız olacaz
Aldığımız adamlardan haberiniz yok sanırım Gürkan Bey yada UEFA da oynamadı diye unuttunuzDuran toplarda iyi mi o
1 milyon euro + bonusSabun yıllık maaşına 1.2 milyon € mu demişti?