Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimin çoğu genç oyuncular ile takviye oldu gedson yada ona benzer bir oyuncu alınır ise başka adam alinmasa dahi yeterli bir kadromuz olur .
Yedek kalecimiz yok o kötü .
Bu saatten sonra eğer feguli ve falcao gitmiyor ise faydalanmak lazım biz pozisyona giremiyorduk hoca kendine gelip işini iyi yaparsa daha çok pozisyona girip falcao ile goller bulabiliriz .
Falcaoyu bitirdik gözümüzde bu adamin sakatlığı geçmiştir artık feguliyi de sürekli oynatır isek forma girer yeni transfer gibi olabilir .

Adam iyi güzelde ama 2 ay sonra 23 yasina basacak. Pek genc sayilmaz artik. 16-20 yaslarinda genc ve scout transferi olur.
giphy.gif

Renktaş kusura bakma ama hak ettin :red:

Haber doğru mu acaba, aşısızlar 48 saat önce pcr testiyle girebilecek dememişler miydi? Umarım yeni karardır ve doğrudur

Aşı bulaşı engellemiyor. Bir de üstüne 2 doz aşılı olanlarda bile semptomatik vaka oranı yüksek. Ben yine yasakların geleceğini ve bunun kapsamının tribünleri de içine alacağını düşünüyorum.

Nelsson dan fakir De Ligt izlenimi aldim.
Videolarda gördüğüm kadar refakatçi gibi dolaşmıyor, hemen dalıyor. Forvet topu kontrol etmeden topa müdahale etmeye özen gösteriyor. Kafa toplara iyi sıçrıyor. Mücadelerden sonra ayakta kalmayı başarıyor. İyi sevdim keratayı

Bu arada Nelsson icin twitter’de agir oyuncu ve ayagi iyi degil gibi yorumlar okumustum. 3 Brondby ve bir de Nordsjaelland’a karsi oynadigi maclari izledim, agir falan degil, cok hizli bir oyuncu degil ama kesinlikle agir degil. Genis alanda da oynayabiliyor. Kopenhag ayni bizim gibi savunmayi onde oynatiyor. Topu kazanir kazanmaz geriden oyun kuruyorlar. Ayagi kotu diyenler de salliyor. Bir kac ay once U21 Avrupa Sampiyonasi yari final macinda Almanya’ya karsi 2-1 gerideyken uzatmalarda penalti atan oyuncudan bahsediyoruz, ayagi kotu olsa boyle onemli bir macta penaltiyi kullanabilir mi? Marcao daha cok yerden 3. bolgeye pas atiyor ama Nelsson daha cok long ball ve uzun diagonal paslar atiyor.

Halil tek forvet oynayamaz. 2li forvet oynasak sağ kanada adam almamamız gerekiyor. Tamam Türk oyuncu olması vs. mantığını anlıyorum da mantıksız tarafı da var. Gerçekten Halil Kerem Maho 3lüsü ile gol yağmuru olacağımızı düşünen var mı?

Kanatları da komple Boey ve PVA'ya bırakıyoruz. Ben sevmiyorum bu işi. Halil gereksiz transfer bence verilecek parayı da düşünürsek. 7-8den aşağı bırakmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt