Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.363
- 20.907
- 2.973
Üstat isim değiştirmeden evvel uçak bilgilerini senden alırdık eskiden. Hey gidi hey!Pilot daha fiziki geldi bana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat isim değiştirmeden evvel uçak bilgilerini senden alırdık eskiden. Hey gidi hey!Pilot daha fiziki geldi bana.
Yok o uçak bilgilerini aldığınız kişi ile karıştırmayın diye ismimi değiştirdimÜstat isim değiştirmeden evvel uçak bilgilerini senden alırdık eskiden. Hey gidi hey!
İlk amacı zaten bulaşı engellemek değil, ayakta atlatmanı sağlamak.
Ne Demek Danimarkalı ben bunları yıllarca norveçli diye izledim ya lanDoğru bir bilgiymiş. Ama ne kadar tohumudur orasını bilemeyeceğim![]()
"Kendiyle ilgili bir saga olan Ragnar çok tanınan bir Viking kahramanıdır. Başarılı bir komutan olan Ragnar, Fransa ve İngiltere içlerine başarılı askerî seferler düzenlemiştir. Danimarka tahtına çıkmak için mücadele ederek başarılı olmuş hem Danimarka hem de İsveç kralı olmuştur. Odin'den geldiğini öne sürmüş, ünlü kadın savaşçılar Lagertha ve Aslaug ile evlenmiştir.[1] Sagalarda oğulları başarılı savaşçılar Ivar ve Björn'ün şöhretinin gerisinde kalacağı korkusunun olduğu yazılır. Özellikle Fransa'da nehirleri kullanarak çok geniş çaplı bir bölgeyi yağmalamayı başarmıştır. Çok hareketli olduğundan güçlü Frank süvarisinin istediği meydan muharebelerinden kaçınmış, beklenmedik cesur seferlere girişmiştir. 9. yüzyılda çok sayıda muharebeden galip çıktıktan sonra İngiltere'de kral Ælla'ya esir düşmüş ve aşağılayıcı bir şekilde yılanların olduğu bir çukura atılarak öldürülmüştür. Hayatına dair anlatılan çok sayıda efsane birbirinden çok farklı ayrıntılara sahiptir."
Fiziği sıradan gözüküyor ama herif makine gibi bir şey valla.
O mevzuya dünya futbolu dur demeli. Bayern de yapıyor bunu.
Onu geçtim Pereira da Fenere yaptırmaya başlamış, topu kaptırdığında çek indir rakibi hop oyna devam.
Buraya bakilinca fazla da vermemisiz. Bizim lig icin dedigini biliyorum ama napak. Luyindama sakatlanmasa en az 15e satardik. Hali hazirda marcaoyu en kötu 8e satariz istersekDanimarkalı bahsedilen rakamlara alınmışsa eğer 5 sezonda stoperlere 28M euro harcamışız olacaz
Aynen değil. Bunu yazma amacım aşının taşıyıcılığı engellemediğini vurgulamak zaten. Stadların yarısı bile dolu olsa virüsün yayılma hızı çok artacaktır. Nüfusun neredeyse tamamını aşılayan 9 milyon nüfuslu İsrail bile semptomatik vaka sayısı arttığı için tekrar kısıtlamalar getiriyorken bizde oluşabilecek senaryo korkutucu görünüyor bana.
Oynar.Halil tek forvet oynayamaz. 2li forvet oynasak sağ kanada adam almamamız gerekiyor. Tamam Türk oyuncu olması vs. mantığını anlıyorum da mantıksız tarafı da var. Gerçekten Halil Kerem Maho 3lüsü ile gol yağmuru olacağımızı düşünen var mı?
Kanatları da komple Boey ve PVA'ya bırakıyoruz. Ben sevmiyorum bu işi. Halil gereksiz transfer bence verilecek parayı da düşünürsek. 7-8den aşağı bırakmazlar.
Levent Bey degil miydi o ama Kerem de UygundurÜstat isim değiştirmeden evvel uçak bilgilerini senden alırdık eskiden. Hey gidi hey!
bir cok yonleriyle beraber- hava toplari ozelinde de gerekli bri kac nuansa deginmistim kendi basliginda nacizane.
fizik olarak orda da dedigim gibi ; modern futbol stoperi. hatta daha fazlasi versatile ve utility ozellikli futbol akli,fundamentali yeterli seviyede. kendisine yonelik. beklentim pozitif....
en cekindigim durum bundan sonraki doneme dair ; umarim takimca sakatlik yasamayizda uzun sure sonra saglikli_takim kadro~sistem uygunlugu ile beraber - kendimce bekledigim > sahadaki uygulanan sistemde - oyuncu karakterisigine uygun - taktik kurgularla nice sezonlar izleriz......
@Keramettin TANRIVERDİ 'e bir ara onermistim, taktik konulara yonelik baslik acilirsa bunlari daha rahat nacizane beraberce yorumlariz arti eksi denkleminde.
ozetle; ben gidisattan cok umutluyum, pazil da bir iki parca eksik, onlari da daha once deginmistim nacizane...
hayirlisi olsun.
Tamami = 67,2% iki kere ve 62,4% tek asi olmak mi sayiliyor?
Izleyebiliyoruz maçı yaniMidtjylland - PSV maçı varmış 21'de. O da keyifli maç olur. Dreyer ilk 11'de. Madueke abimiz de sahada kaldığı yerden devam eder
Bana çok yumuşak bir oyuncu gibi geliyor. Yetenek var bilek var çalım var ama topu oraya taşıyamadığımızda iş yapacak oyuncu değil bence.Oynar.