Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.094
- 36.611
- 2.773
Uefa elemesinden de çıkamazlarsa salmak isteyeceklerdir yaşından dolayı.
sağa yakın oynar mı kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uefa elemesinden de çıkamazlarsa salmak isteyeceklerdir yaşından dolayı.
Aykut Kocaman styleSanırım tüm maçları 1-0 kazanmayı planlıyoruz çünkü sürekli defansif oyuncularla ilgili haberler çıkıyor.
stanciu sagda oynayabiliyormuydu
Yok. Solda belki.sağa yakın oynar mı kendisi
3. turdan elenen direkt el yapmiyor muUefa elemesinden de çıkamazlarsa salmak isteyeceklerdir yaşından dolayı.
bu link versene MURAT!![]()
Yok. Solda belki.
Benfica maçı için link olan varsa özelden atabilir mi
Stanciu sadece 10 numara oynar sağ da zaten oynayamaz solda da anderlechtte denediler yapamadı stanciu defteri çoktan kapanmıştirsağa yakın oynar mı kendisi
Benfica niye p**lik yapıyor anlamıyorum. Yav oynatmıyorsun adamı işte yollasanıza pezev*nkler.
@Hayri CundNelsson transferini ilk kim yazdı kaynak olarak?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
nihayet kap aciklamasida geldi resmi twit sayfamizdan...
ps:
progressive passes ' noktasina -ayrica dikkat cekmistim kendisine yonelik yorumumda,,
<;> ven...
kendi kulubunde altin degerinde idi bu yonu...
ki, ligde de bu yonden en basarilardandi....
hoca icin marcao dan da elzem bir oyuncu olur mevcut oyununu devam ettirirse victor....gelisimi de cabasi...
cok mutlu ve memnunum bu secimden teknik ekip adina...
bildigim victor ,- bekledigim gibi bir giris yaparsa uyum sorununu da kanimca cabucak halledip sahada gosterecegi performansla taktiksel olusumlarda zamanla sezon icerisinde sistem adina eli rahatlatacaktir<;> bu yonden hoca cok sevinecektir diye dusunuyorum...
sakatsiz kazasiz belasiz bri kariyer diliyorum kuzeyli kardesime.
ps II -
sevgili @Keramettin TANRIVERDİ ,
>
scout bolumundeki @Kağan Koç 'un *victor basligini mumkunse futbolcular bolumune tasinmasini oneriyorum nacizane.
Açıktan link paylaşmak yasakLink istemek yasak..
Yönetim..
Nelsson transferini ilk kim yazdı kaynak olarak?
BLA-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi