Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Millet çoşmuş bekleyip transfer sezonu bitikten sonra yorum yapma taraftarıyım. Gidenler, gelenler muhakkak olacaktır. Takımı genç isimler ile dolduruyoruz bu transferler tutarsa zarar etmeyiz, tutmazsa maaşları ödenebilecek rakamlar olduğu için elden çıkarabiliriz. Ne olacağını görmekte fayda var.

nihayet kap aciklamasida geldi resmi twit sayfamizdan...

ps:

progressive passes ' noktasina -ayrica dikkat cekmistim kendisine yonelik yorumumda,,
<;> ven...
kendi kulubunde altin degerinde idi bu yonu...
ki, ligde de bu yonden en basarilardandi....
hoca icin marcao dan da elzem bir oyuncu olur mevcut oyununu devam ettirirse victor....gelisimi de cabasi...
cok mutlu ve memnunum bu secimden teknik ekip adina...
bildigim victor ,- bekledigim gibi bir giris yaparsa uyum sorununu da kanimca cabucak halledip sahada gosterecegi performansla taktiksel olusumlarda zamanla sezon icerisinde sistem adina eli rahatlatacaktir<;> bu yonden hoca cok sevinecektir diye dusunuyorum...

sakatsiz kazasiz belasiz bri kariyer diliyorum kuzeyli kardesime.

ps II -
sevgili @Keramettin TANRIVERDİ ,
>
scout bolumundeki @Kağan Koç 'un *victor basligini mumkunse futbolcular bolumune tasinmasini oneriyorum nacizane.

nihayet kap aciklamasida geldi resmi twit sayfamizdan...

ps:

progressive passes ' noktasina -ayrica dikkat cekmistim kendisine yonelik yorumumda,,
<;> ven...
kendi kulubunde altin degerinde idi bu yonu...
ki, ligde de bu yonden en basarilardandi....
hoca icin marcao dan da elzem bir oyuncu olur mevcut oyununu devam ettirirse victor....gelisimi de cabasi...
cok mutlu ve memnunum bu secimden teknik ekip adina...
bildigim victor ,- bekledigim gibi bir giris yaparsa uyum sorununu da kanimca cabucak halledip sahada gosterecegi performansla taktiksel olusumlarda zamanla sezon icerisinde sistem adina eli rahatlatacaktir<;> bu yonden hoca cok sevinecektir diye dusunuyorum...

sakatsiz kazasiz belasiz bri kariyer diliyorum kuzeyli kardesime.

ps II -
sevgili @Keramettin TANRIVERDİ ,
>
scout bolumundeki @Kağan Koç 'un *victor basligini mumkunse futbolcular bolumune tasinmasini oneriyorum nacizane.

Hocam konudan bağımsız sen yazılımcı filan mısın.?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt