Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ozaman koca sezonun kaderini aytac taylanin gol atmasina baglayalim sen hucumcu al baskalari ekstra atarsa martta sampiyon olursun
baglayalım demiyorum, dedigin bana gore sacma tek tek gol hesabi falan. takım oturursa gol atilir her turlu

kaliteli sag kanat kesinlikle almalıyız ona suphe yok zatn katiliyorum

Umarım iyi bir sağ açık alırız. Ben Kerem'e güvenemiyorum. Sola koy Kerem'i olmazsa Babel'i (mecburen), olmazsa Arda'yı (o da mecburen) veya Barış Alper Yılmaz'ı. Ama sağ tarafta hepsi aksıyor. İyi bir sağ açık şart oğlu şart...

image-2021-08-07-17:29:30-488.webp

Şu adam maçı Boey’ı öyle bir kötülüyor ki zannedersin 10 maç üst üste kötü oynuyor. Bir de neymiş ilk yarıda hiç onun tarafından gelmemiş takım, hay allahım ya ilk 10 dakika baskıyı izlememiş herhalde. Şu tarz boş yorumculardan nefret ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 133763
Şu adam maçı Boey’ı öyle bir kötülüyor ki zannedersin 10 maç üst üste kötü oynuyor. Bir de neymiş ilk yarıda hiç onun tarafından gelmemiş takım, hay allahım ya ilk 10 dakika baskıyı izlememiş herhalde. Şu tarz boş yorumculardan nefret ediyorum.

Futbol topuna bir kere vur desen ıska geçer bu dangoz

Ekli dosyayı görüntüle 133763

maçtan önce ne kadar kötü bir oyuncu olduğundan bahsediyodu yedirememiş belli ki burayı okuyorsa söyliyim sen futboldan gram anlamıyorsun birader torpille falan oralardasın haberin olsun

Şu ana kadar sosyal medyada anılan isimlerin dışında isimler ile uğraşıyor gibime geliyor. Hayırlısı bakalım. Ben hocamıza ve yönetimimize güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt