Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 133763
Şu adam maçı Boey’ı öyle bir kötülüyor ki zannedersin 10 maç üst üste kötü oynuyor. Bir de neymiş ilk yarıda hiç onun tarafından gelmemiş takım, hay allahım ya ilk 10 dakika baskıyı izlememiş herhalde. Şu tarz boş yorumculardan nefret ediyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu adam tam bir futbol cahili geçenlerde yine denk geldi futbol artık koşarak oynanmıyo dedi duyduğum gibi kanalı kapadım.

bu kazmadan kurtulmak lazım

Şu pozisyonda suçu Aytaç'a atmak insafsızlıktır. Asla kabul etmiyorum. Aytaç yanlış pas tercihi yapmış olabilir ve pası kötü atmış olabilir ama Muslera'nın yaptıklarına asla neden olamaz.

Pozisyonda gol sebep olan hataların hepsini Muslera yapıyor.

Muslera çok rahat bir şekilde topu gelişine dikebilir. Topu eline alıp daha hafif bir ceza ile atlatabilir. Topu kaptırdıktan sonra gol olmasına izin verebilir.

Kusura bakmayın ama Muslera bunların hiçbirini yapmayıp laubali bir şekilde topu rakibin önüne bırakıyor ve daha sonra yaşabilecek en kötü senaryoyu yaşatıyor. Muslera yerinde X kaleci olsa ertesi gün kızağa çekilmişti.

Şu pozisyonda suçu Aytaç'a atmak insafsızlıktır. Asla kabul etmiyorum. Aytaç yanlış pas tercihi yapmış olabilir ve pası kötü atmış olabilir ama Muslera'nın yaptıklarına asla neden olamaz.

Muslera çok rahat bir şekilde topu gelişine dikebilir. Topu eline alıp daha hafif bir ceza ile atlatabilir. Topu kaptırdıktan sonra gol olmasına izin verebilir.

Kusura bakmayın ama Muslera bunların hiçbirini yapmayıp laubali bir şekilde topu rakibin önüne bırakıyor ve daha sonra yaşabilecek en kötü senaryoyu yaşatıyor. Muslera yerinde X kaleci olsa ertesi gün kızağa çekilmişti.
Aynen öyle.
Aynı hatayi PSV 1.golunde de yaptı topa direk vurmak yerine tutup çalım atmaya çalıştı gördük ne olduğunu.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera zor anlarda kararsızlıklar yaşıyor, tecrübeli bir kaleciye hiç yakışmıyor bu durum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O kim?!..Aklıma direkt Feghouli geliyor da herif 89 lu...
Abi tamam işte yav o. 2 senedir futbol oynamadığı için 29'da bıraktım saymayı :D
Yalnız aralık doğumluymuş oha emeklilik yaşı gelmiş ya bunun. 2 milyon eline verip kovmak lazım bu yoksa gitmez kimseden 1.5 üstü de alamaz.

Muslera beyni durdu o pozisyonda işte çok konuşulacak bir şey yok, çok şey düşünüp hiçbir şey yapamadı hepsi bu. Evet Aytaç başlattı ama final elbette Muslera'ya ait.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt