İlyas Karaca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2015
- 4.382
- 3.238
- 1.523
Kaç aydır transfer gelmiyor zaten gelmezse yandın say gelirlerseyi boşver![]()
Aldık bakalım bir risk inşallah patlamayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç aydır transfer gelmiyor zaten gelmezse yandın say gelirlerseyi boşver![]()
3.sayfadasıns.a ilk sayfa . ilk sayfaya yazmam hep uğur getirmiştir
Bu adam tam bir futbol cahili geçenlerde yine denk geldi futbol artık koşarak oynanmıyo dedi duyduğum gibi kanalı kapadım.Ekli dosyayı görüntüle 133763
Şu adam maçı Boey’ı öyle bir kötülüyor ki zannedersin 10 maç üst üste kötü oynuyor. Bir de neymiş ilk yarıda hiç onun tarafından gelmemiş takım, hay allahım ya ilk 10 dakika baskıyı izlememiş herhalde. Şu tarz boş yorumculardan nefret ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Magazine düşmüş vah vah3.sayfadasın
Cinayet değil miydi la 3.sayfaMagazine düşmüş vah vah
Elimizde baska forvet yok, Falcao sakat, Mohamed yetersiz, en iyi forvet Diagne suan begensek de begenmesek de.Diagne’ye talip olan takım yok mu? İki senede 4.6 milyon Euro daha ödemeyelim. Bu maaşı ödeyen varsa bedava bile versek kar
Öyle miydi ya 2 ya 3 magazindiCinayet değil miydi la 3.sayfa
bu kazmadan kurtulmak lazım
Gelmeyeceği kesinleşti mi ?Tanganha zaten imkansizdi bana göre.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen öyle.Şu pozisyonda suçu Aytaç'a atmak insafsızlıktır. Asla kabul etmiyorum. Aytaç yanlış pas tercihi yapmış olabilir ve pası kötü atmış olabilir ama Muslera'nın yaptıklarına asla neden olamaz.
Pozisyonda gol sebep olan hataların hepsini Muslera yapıyor.
Muslera çok rahat bir şekilde topu gelişine dikebilir. Topu eline alıp daha hafif bir ceza ile atlatabilir. Topu kaptırdıktan sonra gol olmasına izin verebilir.
Kusura bakmayın ama Muslera bunların hiçbirini yapmayıp laubali bir şekilde topu rakibin önüne bırakıyor ve daha sonra yaşabilecek en kötü senaryoyu yaşatıyor. Muslera yerinde X kaleci olsa ertesi gün kızağa çekilmişti.
O kim?!..Aklıma direkt Feghouli geliyor da herif 89 lu...60 yaşındaki gervinho'ya bak bide bizim 29 yaşındaki firavuna bak.
Yukarılarda paylaşılan bir kaynakta öyle diyor.Gelmeyeceği kesinleşti mi ?
Şu pozisyonda suçu Aytaç'a atmak insafsızlıktır. Asla kabul etmiyorum. Aytaç yanlış pas tercihi yapmış olabilir ve pası kötü atmış olabilir ama Muslera'nın yaptıklarına asla neden olamaz.
Pozisyonda gol sebep olan hataların hepsini Muslera yapıyor.
Muslera çok rahat bir şekilde topu gelişine dikebilir. Topu eline alıp daha hafif bir ceza ile atlatabilir. Topu kaptırdıktan sonra gol olmasına izin verebilir.
Kusura bakmayın ama Muslera bunların hiçbirini yapmayıp laubali bir şekilde topu rakibin önüne bırakıyor ve daha sonra yaşabilecek en kötü senaryoyu yaşatıyor. Muslera yerinde X kaleci olsa ertesi gün kızağa çekilmişti.
Abi tamam işte yav o. 2 senedir futbol oynamadığı için 29'da bıraktım saymayıO kim?!..Aklıma direkt Feghouli geliyor da herif 89 lu...