Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben burda yorumları ve eleştirileri okurum saygı duyarım her zaman;Fatih hocaya ve son dönemde musleraya çok eleştiri var amma velakin selçuk inanı feghulıyle aynı kefeye koyup iş ahlakı olmayan aidiyeti 0 kendine saygısı olmayan insan denmesinde art niyet ararım kusura bakmayın;bu adam prime döneminde bizim takımı seçti daha yüksek kontrat alıp başka takıma rahat rahat gidebilirdi son dönemde fizik düşüş sebebiyle kötü oynamıştır ama yıllarca verdiği katkıyı değiştirmez adam gibide kaptanlık yapmıştır hiç bir kötü olayı takımımızı utandırıcak bi eylemi olmamıştır;bu adama iş ahlakı yok aidiyeti 0 kendine saygısı saygısı yok denilmez ayıptır!
İş ahlakı vardı da niye 30 yaşında yürüyerek top oynadı? Aidiyeti vardı ise en ufak olay da niye formayı çıkarıp kaçma peşine düştü? Bizi seçtiği için lutfetti ve hayrına oynadı sanki hiç de farkı yok bence ha Feghouli ha Selçuk ikisinin de bu takıma saygısı yok o yüzden keşke olmasalar.

E8fmlBuXIAQWlTw

Yedek türk kaleci
Halil
Gedson
Sağ açık
Genç bir dmc

Bunlarla ben fitim
Herkesi aldin renktas zaten. Bende fitim

Oyuncuyu tanımıyorum Kopenhag bir kaç maçta denk gelse de Nelsson'u alıcı gözle izlemedim ama düzenli oynattıkları bir adam olarak görülüyor bir de muhtemelen Palace gibi takımlar satıştan pay vermedi, biz onu da verdik.

Bu tip transfer süreçlerinde yaklaşım da önemlidir, oyuncu ayrılmak istiyor da olabilir hani içerde olmak lazım bir şeyleri bilmek için.

Lakin dünyada transfer frekansı çok yavaş, bu yüzden de teklifi beğenip satmış olabilriler.
Pay açıklandı mı? 25e giderse

TRANSFER - Chelsea, €115M karşılığında Inter’den Romelu Lukaku’yu kadrosuna kattı.

en son hatirladigim *david luiz den sonra, - chelsea ikinci kez eski oyuncusunu tekrardan kadrosuna katti,.. baska var mi suan aklima gelmiyor...

her ikisi de ayni sezonda oynamislardi yanilmiyorsam ..13/14...
*gerci luiz 2.kez transfer edilmesi konusu salt kurgudan(3lu) dolayi conte bazli zorunlu elzem secimdi kendileri adina. o donem...

lukaku'ya donersek,
tabiki o donemki lukaku versus mevcut olgun donemindeki lukaku arasinda cok fark var kanimca. koprunun uzerinden bayagi sular akti. bu sefer chelsea tuchel gibi oyuncu profiline uyumlu taktiksel kurgularda basarili bir hoca ile lukaku dan bolca verim alir gorunsundeyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt