Ramazan Aslan
Tecrübeli Üye
- 4 Ağustos 2019
- 5.081
- 3.581
- 673
Linderoth aklıma geliyor içim ürperiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 milyar Euro bu Barış, 1 milyar Euro neler neler yapardım1 milyar euron olsaydi adam tutup yorumlarını begendirirdin
Yok ya aslinda yedek solbek ve yedek sag acikta isterdim ama bokunu cikarmamak lazımHerkesi aldin renktas zaten. Bende fitim
drogba reisi unutmayalım hocamen son hatirladigim *david luiz den sonra, - chelsea ikinci kez eski oyuncusunu tekrardan kadrosuna katti,.. baska var mi suan aklima gelmiyor...
her ikisi de ayni sezonda oynamislardi yanilmiyorsam ..13/14...
*gerci luiz 2.kez transfer edilmesi konusu salt kurgudan(3lu) dolayi conte bazli zorunlu elzem secimdi kendileri adina. o donem...
lukaku'ya donersek,
tabiki o donemki lukaku versus mevcut olgun donemindeki lukaku arasinda cok fark var kanimca. koprunun uzerinden bayagi sular akti. bu sefer chelsea tuchel gibi oyuncu profiline uyumlu taktiksel kurgularda basarili bir hoca ile lukaku dan bolca verim alir gorunsundeyim...

Gecen yaz satmamanin faturasini cok agir odedik.Olabilir iyi paraya
Taksit sayısından haber verAli Naci Küçük: "Galatasaray, Gedson Fernandes transferinden vazgeçmedi. Eylül'e kadar bitirileceğine dair inanç var. 2M€ kiralama bedeli + 8M€ opsiyon teklifi masada. Görüşmeler sürüyor."
Kurnaz Benfica taksit yapar mı sence rtaşTaksit sayısından haber ver
İpucu ver bari4 dransferli konu