Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik

youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.
Napalım Görkem, Hırvatistan'a gidip maçlarını mı izleyelim? Biz taraftarız gidip adam mı takip edeceğiz, scout ekibi hepsini izliyormuş ya işte Terim açıkladı. Bizimle adı yazılıyorsa videolarına bakıyoruz, transfrmrkt ta istatistiklerine, sakatlık durumuna bakıyoruz sonra bir fikrimiz oluşuyor yazıyoruz. Napalım kapatalım mı nöbeti? Hem sen biz burda yazdık diye mi alınıyor sanıyorsun?

Bünyamin dışında potansiyelli sağ bek gözükmüyor.
Muriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik

youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.
Yanlış.

Zagreb'den Ajax alt yapısına geçti ki para ödenerek alınmış, o dönem bayağı ismi geçen bir adamdı, artık ne olduysa Braga alt yapısına geçti oradan bonservis verilmiş orada da.

En sonunda ümidi kesip Rijeka'ya salmışlar.

Bu geçişlerin sebebi araştırılmalı lakin 23 yaşına kadar Braga B topçusu demek yanlış.

ciddi ciddi ghezzal kazıgı girsin isteyen varmıydı ,herif 30 yasına geliyor emeklilik yeri arıyor

8jkye gelene kadar sürekli yatmış hiçbirşey yapmamış

ve bu herif arap arap yanı bırak 1 sezonu 6 ay sonra oynamıyorum yeter diyebilen cinsten

ve herife 3milyona yakın maaş verecekler sayemizde

Bünyamin dışında potansiyelli sağ bek gözükmüyor.Yanlış.

Zagreb'den Ajax alt yapısına geçti ki para ödenerek alınmış, o dönem bayağı ismi geçen bir adamdı, artık ne olduysa Braga alt yapısına geçti oradan bonservis verilmiş orada da.

Bu geçişlerin sebebi araştırılmalı lakin 23 yaşına kadar Braga B topçusu demek yanlış.

yalnız bu kariyer bana daha çok yabancı sınırı olmayan zamanda alınacak ve tutmazsa üzülmeyeceğimiz 1 2 milyonluk yatırım gibi hissetirdi

oyuncuyu hiç izlemedim ama bizim aradığımız kanat profili hücumu 1 numarası olacak biri değil mi

Bünyamin dışında potansiyelli sağ bek gözükmüyor.Yanlış.

Abi Feg ve Babel’in gönderilememe durumunda sağ tarafa 5-10 milyon arası transfer yapılmasını onaylıyor musun

yalnız bu kariyer bana daha çok yabancı sınırı olmayan zamanda alınacak ve tutmazsa üzülmeyeceğimiz 1 2 milyonluk yatırım gibi hissetirdi

oyuncuyu hiç izlemedim ama bizim aradığımız kanat profili hücumu 1 numarası olacak biri değil mi
Son dönemini takip etmek lazım bunu anlamak için.

Pelkasla Bakasetas buraya gelmeden önce çok baskın ve iyi sezon geçirmeden gelmişler mesela ama burada ikisi de double double yaptı neredeyse.

Muriç de bir anda gelip ligi dağıtabilir ya da sorunu neyse benzerini bizde de yaşayabilir. Biraz piyango gibi ama evet.

Bu dediklerine itirazım ve olumsuz görüşüm yok lakin bence verdiğin bütçe limitini maaş+bonservis olarak ayırıp bonservislerin o seneki yükümlülüğünü de o yılki bütçeye eklersen bunda bir yanlış görmüyorum aksine önceki sisteme göre bence daha avantajlı.

Amacın maaşı düşürmekse %65ten %50ye düşür o zaman sonuçta kısıtlama getiriyorsun.

Onu da geçtim al sat sınırın var diye senin oyuncuna az teklif veriyorlar, birini sattığında da yüksek fiyat çekiyorlar, pazarlıkta da bence elin zayıflıyor çünkü herkes biliyor limitin olduğunu.
bonservis ve maaşı aynı limit altında takip edip bonservis odemesini gidere eklemekten bahsediyorsun sanırım. bu zaten bildigim kadarıyla tff'nin limit hesaplama mantıgı ama bence dogru bir sistem degil. futbolcunu satıp bedelini maaş ödemekte kullanmana izin veriyor. yani sermayeden yemek serbest. uzun vadede finansal olarak daha cok hurt eden bir sistem.

ikinci dediginde haklısın, kısıtlamada oldugun bilinirse pazarlık gucun azalıyor. uefa bunu kamuya açıklamayıp sadece kuluplere bildirse daha iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt