- 17 Eylül 2018
- 20.851
- 23.693
- 1.983
Muriç videolarda döktürüyor da savunma yönü nasıl bilen var mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napalım Görkem, Hırvatistan'a gidip maçlarını mı izleyelim? Biz taraftarız gidip adam mı takip edeceğiz, scout ekibi hepsini izliyormuş ya işte Terim açıkladı. Bizimle adı yazılıyorsa videolarına bakıyoruz, transfrmrkt ta istatistiklerine, sakatlık durumuna bakıyoruz sonra bir fikrimiz oluşuyor yazıyoruz. Napalım kapatalım mı nöbeti? Hem sen biz burda yazdık diye mi alınıyor sanıyorsun?Muriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik
youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.
Bünyamin dışında potansiyelli sağ bek gözükmüyor.
Yanlış.Muriç videolarda döktürüyorsa 23 yaşına kadar niye Braga B takımında oynamış? Hırvatistan'ın orta sıra takımlarından birinde 25 yaşında kariyerinde bir tane iyi sezonu olan adama sağ kanadı emanet etmek delilik
youtube videolarından adam alınsaydı luyindama van dijk yerine liverpooldaydı.
2 side gelsinRony Lopes oluyorsa Muric'e tercih ederim.
Renktas dışarda mi yatiyorsun. Priz yok muŞarjım bitiyor çıkıyorum ben. Herkese iyi geceler.
Bünyamin dışında potansiyelli sağ bek gözükmüyor.Yanlış.
Zagreb'den Ajax alt yapısına geçti ki para ödenerek alınmış, o dönem bayağı ismi geçen bir adamdı, artık ne olduysa Braga alt yapısına geçti oradan bonservis verilmiş orada da.
En sonunda ümidi kesip Rijeka'ya salmışlar.
Bu geçişlerin sebebi araştırılmalı lakin 23 yaşına kadar Braga B topçusu demek yanlış.
Bak isine Emre Bol kılikli herifikidir milletin dedelerine laf atarken görüyorum
evladı yaşındaki basın mensuplarına olur olmadık laflar eden , 2 3 yıldır takımın içine sıçan bir dede için milletin dedesine niye saldırıyorsun
Bak isine Emre Bol kılikli herif
Antu yan taraftatam dedenin kılı işte
fikri yok atarı var
Bünyamin dışında potansiyelli sağ bek gözükmüyor.Yanlış.
Zagreb'den Ajax alt yapısına geçti ki para ödenerek alınmış, o dönem bayağı ismi geçen bir adamdı, artık ne olduysa Braga alt yapısına geçti oradan bonservis verilmiş orada da.
En sonunda ümidi kesip Rijeka'ya salmışlar.
Bu geçişlerin sebebi araştırılmalı lakin 23 yaşına kadar Braga B topçusu demek yanlış.
Son dönemini takip etmek lazım bunu anlamak için.yalnız bu kariyer bana daha çok yabancı sınırı olmayan zamanda alınacak ve tutmazsa üzülmeyeceğimiz 1 2 milyonluk yatırım gibi hissetirdi
oyuncuyu hiç izlemedim ama bizim aradığımız kanat profili hücumu 1 numarası olacak biri değil mi
bonservis ve maaşı aynı limit altında takip edip bonservis odemesini gidere eklemekten bahsediyorsun sanırım. bu zaten bildigim kadarıyla tff'nin limit hesaplama mantıgı ama bence dogru bir sistem degil. futbolcunu satıp bedelini maaş ödemekte kullanmana izin veriyor. yani sermayeden yemek serbest. uzun vadede finansal olarak daha cok hurt eden bir sistem.Bu dediklerine itirazım ve olumsuz görüşüm yok lakin bence verdiğin bütçe limitini maaş+bonservis olarak ayırıp bonservislerin o seneki yükümlülüğünü de o yılki bütçeye eklersen bunda bir yanlış görmüyorum aksine önceki sisteme göre bence daha avantajlı.
Amacın maaşı düşürmekse %65ten %50ye düşür o zaman sonuçta kısıtlama getiriyorsun.
Onu da geçtim al sat sınırın var diye senin oyuncuna az teklif veriyorlar, birini sattığında da yüksek fiyat çekiyorlar, pazarlıkta da bence elin zayıflıyor çünkü herkes biliyor limitin olduğunu.