Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem-BAY ya da Taylan

Berkan, Kerem ve diyelim ki Bay zorunlu 3'lü değil mi yerli olarak. Gedson'u da alirsak ortaya, peki bizim hücum gücümüz kim olacak? Cicaldau mu ya da alinirsa Halil mi? Olmaz oyle, 3. bölgede cok zayif kaliriz. Ha Fatih Terim eğer oyin planini 1 tane at üzerine yat seklinde kuracaksa eyvallah. Cunku yeni geleceklerle ( Nellson ve Gedson) mukemmelr yakin bir defansif kadromuz olabilir ama cok buyuk gol sorunu yasariz.

Orta saha ve hücumları çok iyi de defans eh işte. Sağ bekleri vasat, kaleci ile sağ stopere de tam odaklanamadım.

Sangare ile Maduekenin 50+ milyon eurosu var ama min.
CL'ye kalırlarsa gruptan çıkamazlar belki ama çok takımla başa baş oynarlar. Avrupa'da da epey ilerlerler. Acayip hücum ediyorlar abi, o yüzden de defansa çok iş düşmüyor.

Bir de Hollanda ligine yumuşak derler. Ki gerçekten de PL ile, Ligue 1 ile filan kıyas yaparsak pek temaslı oynanan bir lig değil. Bunda mentalitelerinin etkisi de muhakkak var. Adamlar oyun oynamaya çalışıyor. En büyüğünden, en küçüğüne.

Ama ST Johnson maçında da gördük mesela, tempolu takımlara karşı kasaplıkla cevap veremezsin. En az onlar kadar hızlı oynayacaksın oyunu.

ST Johnson topçuları da tam kasaptı. Ben maçta epey sinirlenmiştim bazı anlarda. Ama ne zaman hızlı pas yapsak helva gibi dağılıyorlardı.

CL'ye kalırlarsa gruptan çıkamazlar belki ama çok takımla başa baş oynarlar. Avrupa'da da epey ilerlerler. Acayip hücum ediyorlar abi, o yüzden de defansa çok iş düşmüyor.

Bir de Hollanda ligine yumuşak derler. Ki gerçekten de PL ile, Ligue 1 ile filan kıyas yaparsak pek temaslı oynanan bir lig değil. Bunda mentalitelerinin etkisi de muhakkak var. Adamlar oyun oynamaya çalışıyor. En büyüğünden, en küçüğüne.

ST Johnson maçında da gördük mesela, tempolu takımlara karşı kasaplıkla cevap veremezsin. En az onlar kadar hızlı oynayacaksın oyunu.

ST Johnson topçuları da tam kasaptı. Ben maçta epey sinirlenmiştim bazı anlarda. Ama ne zaman hızlı pas yapsak helva gibi dağılıyorlardı.
Hele o kel tam kasapti. Muslera daha kasap çıktı bunu yuvarladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt