Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ekip sezonu golsüz kapatır gibi
Kerem-BAY ya da Taylan
23'lük Dieng'i unutmuşsuntamam artık defans herhalde sayın hocam..şimdide 22 lik morutan 22 lik gedson 22 lik halil alıp transferi kapayabilir miyiz?
CL'ye kalırlarsa gruptan çıkamazlar belki ama çok takımla başa baş oynarlar. Avrupa'da da epey ilerlerler. Acayip hücum ediyorlar abi, o yüzden de defansa çok iş düşmüyor.Orta saha ve hücumları çok iyi de defans eh işte. Sağ bekleri vasat, kaleci ile sağ stopere de tam odaklanamadım.
Sangare ile Maduekenin 50+ milyon eurosu var ama min.
merti hemen transfer ediyorum Sıddıkcım hiç uzulmeMuslera yerine yerli bir kalecimiz olsa sınır koymazdı bize
Hele o kel tam kasapti. Muslera daha kasap çıktı bunu yuvarladı.CL'ye kalırlarsa gruptan çıkamazlar belki ama çok takımla başa baş oynarlar. Avrupa'da da epey ilerlerler. Acayip hücum ediyorlar abi, o yüzden de defansa çok iş düşmüyor.
Bir de Hollanda ligine yumuşak derler. Ki gerçekten de PL ile, Ligue 1 ile filan kıyas yaparsak pek temaslı oynanan bir lig değil. Bunda mentalitelerinin etkisi de muhakkak var. Adamlar oyun oynamaya çalışıyor. En büyüğünden, en küçüğüne.
ST Johnson maçında da gördük mesela, tempolu takımlara karşı kasaplıkla cevap veremezsin. En az onlar kadar hızlı oynayacaksın oyunu.
ST Johnson topçuları da tam kasaptı. Ben maçta epey sinirlenmiştim bazı anlarda. Ama ne zaman hızlı pas yapsak helva gibi dağılıyorlardı.
Nevzat tweet atmış ben engelliyim. Buraya atabilen var mı?
Ajax sahadan sildi hiç bilmiyorsun bu işiAjax daha iyi oynamış ama lütfen![]()
Kesinilke. Bahsettiğim bu zaten. Biz defanstan ve orta sahadan ödün vermeliydik yabanci hakkinda ve ileriye cambaz 2 tane adam almaliydik. Gedson'da gelirse bu sansimiz sifir olacak.bu ekip sezonu golsüz kapatır gibi![]()