Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek yerli forvet alırsak olur gibiMuslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Gedson Berkan
Lopes Cicaldau Kerem
Halil/Mohamed
Şöyle bir kadromuz olur mu acep cidden çok heyecan verici kadro olur. Gedson ve Halil'i satın alma opsiyonlu Rony Lopes'i ise bonservisle alabilsek harika olurdu kadromuz.
Alırlar da limite uyulması önemli gideceklerden ses yok feghouli kalır büyük ihtimal fb bjk limiti 10 milyon da geçse birşey olmaz da biz 1 lira geçsek cezayı yapıştırırlar hesabını yapıyorlardır umarımyav demek ki onu da alacaklar. Hoca 13-14 oyuncu gitti transfwr şart diyordu alırlar
Beyler fener ve bjkde ffp yok muydu sattığın kadar al vs.
Zankaya sevinenin futbol bilgisi ölçülmesi lazim fenerliler olmasın onlarBu nelssonu izleyen var mı? Adamlr bunu gönderip zanlayı alacaz diye seviniyor. Zanka gibi leş oyuncuya bile seviniyorsa adamlar nelsson soru işareti gibi
En çok biz çektik galiba şu olaydanFener’de var, jk’de yok. Onlarda Avrupa’ya katılmadığı için sıkıntı olmuyor sanırım.
Öğretemedim sana işlerini aceleyle yapma diye. fümelenmiş portakal ne lanAbi kusura bakma @Emrah Duvar üstadı taglemeyi unutmusuz aceleyle![]()
Top kapma olayı beni düşündürdü 6 oynasa ne olur. Tabi bu nekadar doğru bilemedim. Çok net izleyemedigim için birsey de diyemiyorum. Bilen anlatsın bunu bize