Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde yedek stoper sadece Alparslan varken iki ilk 11 stoperimizden birisini sattıktan sonra istediğimiz oyuncular için kapısını çaldığımız takımlar bizi bol bol öpmeye kalkar. Elini güçlendirir alternatifini aldıktan sonra talibi olana satarsın. Bu yüzden yıllardır kime gitsek takımlar bize yerine oyuncu aldıktan sonra sizinle tekrar görüşelim diye kapı dışarı etti bizi. Doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum. Belki aynı şekilde bizde Luyindama için istediğimiz miktarda bir alıcı bulduk ve yerine oyuncu almak için bekletiyorduk, bilemeyiz bunları.
Insallah oyledir ama luyini Marcaoyuda satamayiz Bu gencoyada 7 verdigimizle kaliriz

Muriç-Garcia gibi 2 sağ kanat diye mi düşünüyorsun renktaş yoksa sola Muriç tarzı birisi daha mı? Babel'i 3. Forvet yaparsan olabilir aslında. Bu sezon Mo-Halil-Babel götürürsün, seneye Babel yerine iyisini alırsın.
Babel kanat değil forvet oynasın zaten oynayacaksa tabi. Ardayı saymıyorum. Son 30 dakikalık topçu anca. Bu Muric solda da oynayabiliyorsa güzel olur

Alakası yok. Süper ligde rakipler artık 5 kişiyle kapanıp hızlı hucüma çıkıyor. Takımların %90 ı bu mantıkla oynuyor. Bu yüzden oyunu yıkan takımların klas ayakları yoksa sıkıntı oluyor. Ghezalın öne çıkması bu sebepten. Onyekuru nun artık etkili olamaması bu yüzden.
- sonuç olarak kanada hızlı adam değil yetenekli oyuncu lazım
benim kastettiğim onye tarzı değilki yav bruma-keita tarzı bi adam lazım oraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt