Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.979
- 102.124
- 5.238
Kim geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim sorunumuz oyuncular değilki biz takım olarak pozisyona giremiyoruz yoksa cagnede fegulide fakcaoda hatta sekidikada gol atar bizim takımın en büyük sorunu taktik bir anlayışın olmayışı .Oyuncuya haksızlık etmişim videonun ikinci yarısı asistlere ayrılmış körü körüne orta açmak yerine kafasını kaldırıp pas niteliğinde orta yapıyor yada koşu yoluna pas atıyor
1-1.5 m Euro’ya çok iyi fırsat transferi olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim için başından beri yapılan haberler bir Türk kulübü şeklindeydi. Vítor Pereira bağlantısıyla Fenerbahçe olabilir diyorduk zaten. Görüldüğü üzere de öyleymiş. Bizim teklif yaptığımızı falan düşünmüyorum. Bu transferden sonra taşlar yerine oturmuş oldu.Ulan bu herifler kene gibi yapıştı, kimle ilgilensek kimi takip etsek ona salça oluyorlar. Ezikliğe bakar mısınız.
Hayrovich diye bi topcu almistik onunda boyle bir suru golu vardi sonra piyasadan kaybolduMuric in şutları +18
En son 3 sene once top oynayan, is ahlakindan yoksun, takima zerre aidiyet gostermeyen hali saha topcusundan medet ummaya devamTamam.
doğru. belki de başından beri fb idi.Kim ile adımız hiç yan yana anılmış mıydı
Hep bir Türk kulübü diye bahsediyorlardı sanki ifb imiş
Hic sanmiyorum. Fb'de kirmizi kart gormeden sezonu bitirir.Koreli çok penaltı yaptırıp bol kart yer normal şartlarda
Burkay bey bu koreliye mi youtube topçusu diyordukoreli nelsson'dan iyi çıkarsa kime söveceğiz
Ohhh iyi sevindim bunu almalarına yemin ederim bizle adı geçtiğinde de gram istememiştim tam bir kasap eli kolu hep faullu ittirmelerle dolu sürekli kayarak müdahale yapıyor iyi stoper ayakta kalır kaydığın anda topa avantaj hücum oyuncusuna geçer zamanlama da tutmazsa hem kart hem de penaltı riski vardır Nelsson 5 tane Koreli eder YouTube topçusuAnlaşılan bahsi geçen Türk kulübü biz değilmişiz. Vítor Pereira'nın tandığı bir oyuncu muhtemelen. Şaşırmadım.