Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koreliyi her yerde salyalarını akıtarak övüyordu bizim sosyal medya fenomenleri vs gs sözlükteki pro analistler. Ben ise dil bariyeri olacağı için istemiyordum. Koreli adamlar evini kültürünü çok özler. İngilizce bilmediğine de %100 eminim. Böyle asosyel topçulardan kaçınmak gerekir. Ama dün bu adamı övenler Fenere geldi diye söverse o güzel olmaz.

Oyuncuya haksızlık etmişim videonun ikinci yarısı asistlere ayrılmış körü körüne orta açmak yerine kafasını kaldırıp pas niteliğinde orta yapıyor yada koşu yoluna pas atıyor

1-1.5 m Euro’ya çok iyi fırsat transferi olur

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim sorunumuz oyuncular değilki biz takım olarak pozisyona giremiyoruz yoksa cagnede fegulide fakcaoda hatta sekidikada gol atar bizim takımın en büyük sorunu taktik bir anlayışın olmayışı .

Ulan bu herifler kene gibi yapıştı, kimle ilgilensek kimi takip etsek ona salça oluyorlar. Ezikliğe bakar mısınız.
Kim için başından beri yapılan haberler bir Türk kulübü şeklindeydi. Vítor Pereira bağlantısıyla Fenerbahçe olabilir diyorduk zaten. Görüldüğü üzere de öyleymiş. Bizim teklif yaptığımızı falan düşünmüyorum. Bu transferden sonra taşlar yerine oturmuş oldu.

Anlaşılan bahsi geçen Türk kulübü biz değilmişiz. Vítor Pereira'nın tandığı bir oyuncu muhtemelen. Şaşırmadım.

Ohhh iyi sevindim bunu almalarına yemin ederim bizle adı geçtiğinde de gram istememiştim tam bir kasap eli kolu hep faullu ittirmelerle dolu sürekli kayarak müdahale yapıyor iyi stoper ayakta kalır kaydığın anda topa avantaj hücum oyuncusuna geçer zamanlama da tutmazsa hem kart hem de penaltı riski vardır Nelsson 5 tane Koreli eder YouTube topçusu

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Muriç aslında tam aranan kan gibi. Gösterişli takılan , skora yakın yerlerde dolanan bir isim. Bir de öyle sindirilecek bir tip yok hafif çirkef bir karakter. Takıma böyle pislik işleri yapacak kişiler de lazımdı.

Haber bence balon ama umarım olur konuşulan şartlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt