- 1 Ağustos 2014
- 63.845
- 75.051
- 4.338
Görüşmelere başlandı kap'ı alalım @GalatasaraySK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Büyük ihtimal stoper 3 lüsünü tamamladılar.Fenerin stoper ikilisi biraz ağır olacak sanki Szalai+ Japon olacaksa. Ama iyi ikili. İki tane hızlı bek bulurlarsa güzel bir tandem olur. Ama 3’lü istiyordu Perreira o yalan olabilir.
Güzel transfer olmuş sevindim. Rakipler ne kadar kaliteli olursa bizim takımın kalite standartı da o kadar yukarı çıkar.
yani sponsorlar 5 yil icinde aciklanacak5 yilda mi ödüyoruz. Bravo.
birde isin komik tarafı 650 tane stoperleri var yinede bonsv. verip oyuncu alıyorlar bizde 2 tane stoper varken 3. yü aldıgımızda fazla buluyoruz biz mi garibiz onlar mı acepbu köpeklerde 5 kuruş para yok nasıl alıyorlar her sezon bu kadar adamı
Haha unutmuştum iyi hatırlattın. Sezon başlıyor bizim 100 milyonluk sponsor hala yok.yani sponsorlar 5 yil icinde aciklanacak
Lider bir oyuncu deniliyorDanimarkalı stoperde Kjaer havası var mı?
Potansiyeli transfer ediyoruz danimarkanin oldum olasi defansi hep iyidir kolay kolay hata yapmazlar bu yüzden cok umutluyumDanimarkalı stoperde Kjaer havası var mı?
Muric'in bir skills videosuna bakayım dedim de abi Allah rızası için bu nedir ya
1,5 u geçen maaş maaş değildir. Satılmıyor, satamıyorsun. Gitmiyor, git diyorsun gitmiyor.3 bonservis
2.5 maaş mı çok daha uygun
Hic sanmiyorum. Fb'de kirmizi kart gormeden sezonu bitirir.
Sadık'ı kadro dışı bıraktılar, Maldivler'de alacağı maaşı bıraksa gönderecekler. Tüm stoperler yabancı desek yanlış olmaz.Szalai
Tisserand
Sadık
Serdar
Zanka
Caulker
Lemos
Kim
6sı yabancı 8 stoper
Helal olsun.