Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ilgimiz vardi. Ama alacağı maaş için 2.5 milyon yuro diyorlar. Bu yönetim asla o parayı vermezdi. Zaten fatih hocada alacağımız oyuncuların fiyatlarini ve ödeyeceğimiz maaşları gördüğünüzde sasacaksiniz gibi bir şey söylemişti. Gerçi maaşları öğrenemiyoruz.

İlgimiz vardır mutlaka listemizde olmuştur ama kaçıncı sırada ve scoutumuzun önerisiyle mi yoksa ayrılmak istediği için menajerinin önerisimi allah bilir.ama şundan eminim hocanın aldırdığı oyuncuların hepsi ya ilk ya ikinci sıradaki oyunculardır.çünkü hep şikayet ettiği konu buydu.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başarılı olmak isteyen yol bulur, olmak istemeyen de bahane...Bitmedi bi bahaneleriniz, bırak hoca beceremedin demek çok mu zor?Bunu görmeyen göz işlevsiz,kafa güzeldir 😔
Bunu bu forumda yazacağın en son adamlardan biriyim.
1 senedir FT'nin bırakması gerektiğini söylüyorum.
Hocayı defalarca eleştirdim, hala eleştiriyorum.

Ama adam bırakmadı, hala takımın hocası.
Yaptığı iyi işleri öveceğiz, kötü işleri de eleştireceğiz.
Bu saatten sonra başka yöntem yok.
En fazla şampiyonluğu kaybederiz bu sene de, bu sene de şampiyon olamazsa kendi bırakır zaten. Emekli olurken de arkasında para edebilecek, genç, kaliteli bir bir jenerasyon bırakır. Gelen TD'nin kafası rahat olur.

Sizinki eleştiri değil, kişisel hüsumet. Alınan adamlar üzerinden bile bir şekilde konuyu FT'ye bağlamak sağlıklı bir ruh hali değil. Hiç mi biz ne yapıyoruz demiyorsunuz acaba?

Ekli dosyayı görüntüle 133800

vay arkadaş ya.. Luyindama ile işin böyle olabileceğini hiç aklımın ucundan geçiremezdim. Koskoca adam çürüdü gitti bir sakatlıkla
Yok yahu, Luyindama ilk gunku gibi, degisen hicbirsey yok.

Ikili mucadelelerde iyi, ayagi berbat bir defans oyuncusu. Standard Liege’den beri boyle.

Yok eridi, yok kaynadi, yok curudu gibi bos laflari birakalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt