Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 milyonu bonservisi gören reddit üyeleri

"Thats insanely cheap"

"Why would they ever agree to this mini-fee?"
Hele ... bak hele. Sanırsın her sene 15 milyona oyuncu satıyorlar da, 7 milyonu beğenmiyorlar.
resim_2021-08-07_225416.webp

Yok yahu, Luyindama ilk gunku gibi, degisen hicbirsey yok.

Ikili mucadelelerde iyi, ayagi berbat bir defans oyuncusu. Standard Liege’den beri boyle.

Yok eridi, yok kaynadi, yok curudu gibi bos laflari birakalim.

ne alaka ya? boş laf yazmış bi de
az çok hızlıydı bitti, ikili mücadelelerde eskisi gibi değil, az çok aklı vardı o da gitti, ayağı kötüydü şuan ayağı yok, eskiden 3-5snde atardı pası şuan yarım saatte atıyor gözleri bile gitti herifin.

sen diyorsun ki sakatlık öncesiyle aynı şuan ki hali.

içip içip yazıyonuz şuraya he aynı

evet ilk yabancı kaynak. Fabrizio romano da girerse tamamdır.
Ekstra bladet sitesine şimdi girdim baktım. Gerçekten var böyle bir haber. Üstelik çöp türk basının kaynak göstermeden haber yapmışlar.

Hayırlısı.

az çok hızlıydı bitti, ikili mücadelelerde eskisi gibi değil, az çok aklı vardı o da gitti, ayağı kötüydü şuan ayağı yok, eskiden 3-5snde atardı pası şuan yarım saatte atıyor gözleri bile gitti herifin.

Bu Kenan çok değişik bir kafa

Herif Mbappe'yi yakalıyordu yav. Eski haliyle şimdiki arasında bi fark yok diyen gitsin su topu filan izlesin.

PSV manyak bi takım yav. Millet nasıl 7 tane filan yedik diyor da, PSV ismine takılıyorlar. Ben de umutlanmıştım başta da, ilk maçtan sonra görüldü ki herifler tabanca gibi takım kurmuşlar. Fizik, tempo acayip. Üstüne ciddi kalite de var.
Bir de o maçta Muslera çok ağır sıçmıştı.
Orta saha ve hücumları çok iyi de defans eh işte. Sağ bekleri vasat, kaleci ile sağ stopere de tam odaklanamadım.

Sangare ile Maduekenin 50+ milyon eurosu var ama min.

luyindama harbi iyiydi yav canavar gibi herif

üstünden tır geçse bu kadar etkilenmezdi

böyle sakatlığında kongo adlı ülkeninde her topragını.....................................

Birak bizdeki sakatlik oncesi donemi, Standard Liege doneminden biliyorum.

Ayagi berbat, toplu oyunda surekli hata endisesi veren, ikili mucadelelerde genelde ustunluk kuran, acik alanda genelde rakibine hiz ustunlugu kuran bir defans oyuncusu. En son St Johnstone macinda da geriden gelip sprinti kazandi, hizinda eksilme felan yok.

Luyindama ayni Luyindama, kulubun bunyesine bile katmam, birak 8 milyon vermeyi.

Muslera yerine yerli bir kalecimiz olsa sınır koymazdı bize

Biz yabancı kalecilerle varolmuş bir takımız.

2014-2015 5+0+3 şampiyon Galatasaray

Çok daha saçma bir kural ile kalede yabancı ile şampiyon olduk yine oluruz

Kural saçma ama bunu kalede yerli olsaydı diye çözümleyemeyiz çok iyi üç yerlimiz yok diyebiliriz ama kalecimiz yerli olsaydı 2 yerli bulunurdu diye bakılmaz buna

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt