Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka maka Gezzal pahalı, Morutan'a o rakamlara çıkamayız, Onyekuru'nun %50'sini alamazdık zaten denilen yerde yabancı genç bir stopere 8m euro gömüyoruz ve halihazırda totalde 20 m.euoro bonservis ödenen bir stoper hattına sahip oluyoruz.3 yabancı sağ bek ve sözleşmesi yeni uzatılmış yetersiz yerliler ile birlikte düşününce fazla saçma gelmiyor ama bu gidişle sonraki transferi yedek bir yabancı kaleciyi alarak yaparsak şaşırmam.

Yukarıda da yazdım artık bizi aşar.

Badouya 9 bonservis, 2.7 de maaş vermiştik, bu paraya Sissoko alınabilir durumdaydı o dönemde.
Ndiaye'nin 7.5'du galiba bonservis tutarı. Yani ben öyle hatırlıyorum.

Yalnız onu devre arasında satmasak çok pis elimizde patlayacaktı.

Ndiaye'nin 7.5'du galiba bonservis tutarı. Yani ben öyle hatırlıyorum.

Yalnız onu devre arasında satmasak çok pis elimizde patlayacaktı.
Ekstra bonus muhabbeti vardı diye hatırlıyorum.

Açıklanandan yüksekti bonservisi. (hatta 12 haberleri vardı , ne kadar doğru bilmiyorum.)

Danmarklı çocuk iyi oyuncu olacak gibi olsada stoper sorunlarımızda en sondaydı. Neden acele edildi bilmiyorum. Ofansif oyuncu eksiklerimiz bariz ortada. Arda, Babel ve Akbaba gibi oyuncuları tarihten silecek oyunculara ihtiyacımız var.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Düşüşte olmasına rağmen şimdi gelsin Gedson-Sissoko orta sahasının ortalığı kasıp kavurması kesin. Hala bizim ligin içinden geçer.
Sissoko'yu ne kadar izlediniz bilmiyorum ama genelde hep sağa kaçarak oynar. Spurs'ta bu yüzden çoğu maç ortasaha eksik kalmaktaydı. Ayrıca maaşını karşılamak da epey güç

Berkan, Kerem ve diyelim ki Bay zorunlu 3'lü değil mi yerli olarak. Gedson'u da alirsak ortaya, peki bizim hücum gücümüz kim olacak? Cicaldau mu ya da alinirsa Halil mi? Olmaz oyle, 3. bölgede cok zayif kaliriz. Ha Fatih Terim eğer oyin planini 1 tane at üzerine yat seklinde kuracaksa eyvallah. Cunku yeni geleceklerle ( Nellson ve Gedson) mukemmelr yakin bir defansif kadromuz olabilir ama cok buyuk gol sorunu yasariz.
Millette defansif çok kötüyüz imajı var. Biz takım olarak geçen sene en az gol yiyen ekipiz zaten. Bir çok kişisel hata ile gol yedik. Defansif olarak yine aynı oluruz. Mesele hücumda girdiğimizi atmak

Ne olur gel..

olimpiu-morutan-kimdir-kac-yasinda-nereli-13938741_6775_amp.webp

Keşke di mariayı getirmek kısmet olsa.hem tam aradığımız kanat hemde liderlikte ederdi.ama gs adasını üstüne yapmak lazım malesef.tecrübeli winner oyuncularda şart.hep genç tüyü bitmemiş olmaz.haa xavi iniesta modric felan oyuncuların gençte olsa mühim değil ama malesef öyle oyuncuların olamadığından mutlaka 2 tane winner oyuncu gerekiyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt