Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.237
- 12.978
- 2.658
Kac Mac? Ben bitane bile hatirlamiyorum.oynadılar geçen sene
Daha cok mos falcao oynadilar.
Burda Halil false 9 gibi olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kac Mac? Ben bitane bile hatirlamiyorum.oynadılar geçen sene
Ndiaye'nin 7.5'du galiba bonservis tutarı. Yani ben öyle hatırlıyorum.Yukarıda da yazdım artık bizi aşar.
Badouya 9 bonservis, 2.7 de maaş vermiştik, bu paraya Sissoko alınabilir durumdaydı o dönemde.
1,5-2 maç filanKac Mac? Ben bitane bile hatirlamiyorum.
Daha cok mos falcao oynadilar.
Burda Halil false 9 gibi olacak.
Ekstra bonus muhabbeti vardı diye hatırlıyorum.Ndiaye'nin 7.5'du galiba bonservis tutarı. Yani ben öyle hatırlıyorum.
Yalnız onu devre arasında satmasak çok pis elimizde patlayacaktı.
Marcaoya teklif varsa oda satilabilir 10m alt limit.7 milyonluk stoperi yedekmi tutacağız, yada oynatmadığıız Luyi niye sözleşme uzatsın. Tek yol satmak gibi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"Victor Nelsson, Galatasaray'da. Kopenhag'ın yarın Brondby ile oynayacağı maçla birlikte artık veda edilecek. Aynı zamanda Crystal Palace'ın da ilgilendiği Nelsson'un kariyer yolculuğu Galatasaray'da devam edecek."
Ekli dosyayı görüntüle 133808
Bende 3 tane genç oyuncu verdik veya verecektik gibi bir şeyler hatırlıyorum.Ekstra bonus muhabbeti vardı diye hatırlıyorum.
Açıklanandan yüksekti bonservisi.
Son Mac malatya ikinci yari bitek ordada dagitilar resmen. Keremde iydi o ikinci yari. Son 10 Mac öyle oynatsa rahat sampiyonduk1,5-2 maç filan
Sissoko'yu ne kadar izlediniz bilmiyorum ama genelde hep sağa kaçarak oynar. Spurs'ta bu yüzden çoğu maç ortasaha eksik kalmaktaydı. Ayrıca maaşını karşılamak da epey güçDüşüşte olmasına rağmen şimdi gelsin Gedson-Sissoko orta sahasının ortalığı kasıp kavurması kesin. Hala bizim ligin içinden geçer.
Son Mac malatya ikinci yari bitek ordada dagitilar resmen. Keremde iydi o ikinci yari. Son 10 Mac öyle oynatsa rahat sampiyonduk
Millette defansif çok kötüyüz imajı var. Biz takım olarak geçen sene en az gol yiyen ekipiz zaten. Bir çok kişisel hata ile gol yedik. Defansif olarak yine aynı oluruz. Mesele hücumda girdiğimizi atmakBerkan, Kerem ve diyelim ki Bay zorunlu 3'lü değil mi yerli olarak. Gedson'u da alirsak ortaya, peki bizim hücum gücümüz kim olacak? Cicaldau mu ya da alinirsa Halil mi? Olmaz oyle, 3. bölgede cok zayif kaliriz. Ha Fatih Terim eğer oyin planini 1 tane at üzerine yat seklinde kuracaksa eyvallah. Cunku yeni geleceklerle ( Nellson ve Gedson) mukemmelr yakin bir defansif kadromuz olabilir ama cok buyuk gol sorunu yasariz.
Formasyon 4231 olmali orda 8no gibi kalmis Halil öyle olmaz. Hem 1 mactan ne olur ? Söyle 3 5 Mac denenmeli bu![]()