Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
hebele hübele boss tezahüratını özleyeceğiz. yolun açın olsun ıskadama
Adam sakatlanmadan neydi ya Tank Tank !!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hebele hübele boss tezahüratını özleyeceğiz. yolun açın olsun ıskadama
okFormasyon 4231 olmali orda 8no gibi kalmis Halil öyle olmaz.
1.5 bonus vardı da işlemeden sattık galiba.Ndiaye'nin 7.5'du galiba bonservis tutarı. Yani ben öyle hatırlıyorum.
Yalnız onu devre arasında satmasak çok pis elimizde patlayacaktı.
Komisyoncu Roşu
Hadi başka kapıya
189 resmi maca cikmis bir oyuncu 20.si avrupa bence tecrübe boyle olmaliHersey iyi hos da, ben genc stoper olayina mesafeliyim. Tamam cok iyi genc isimler vs mevcut ama stoper gercekten cok tecrube isteyen bir bolge. Bilmiyorum, umarim sonu cok cok guzel olur. Almisiz diye anliyorum su an itibariyle. Hayirlisi olsun.
yapacak bi şey yok olan oldu, sakatlandı sonuçta ve şuan freni patlamış bir kamyon gibi artık. üçe beşe bakmadan satmak lazımAdam sakatlanmadan neydi ya Tank Tank !!
189 resmi maca cikmis bir oyuncu 20.si avrupa bence tecrübe boyle olmali
Dedigim gibi bi mactanmi sonuca variyorsun?
5e satamiyorsak sözlesme uzatalim kalsin. Toparlamaya basladi gibi
yapacak bi şey yok olan oldu, sakatlandı sonuçta ve şuan freni patlamış bir kamyon gibi artık. üçe beşe bakmadan satmak lazım
sen bakma burada yazılanlara rts. Hoca kolay kolay musleradan vazgeçmezBukadar para sacarken kaleye de irfancan veya kayseriliyi koymaliyiz. 3-5 de oraya atesleyebiliriz ama hocamiz 26yasindaki okani kiralayarak pisirme pesinde. Ligde fatih özturk baya bi sans bulabilir
![]()
Victor Nelsson Scouting Analizi - Scout Tunçalp
Victor Nelsson Scouting Analizi - Copenhag 19/20 Sezonu Maç Bazlı Performans Analizi Ve Genel Değerlendirmesiwww.scouttuncalp.com
Danimarkalılar Nelsson için fena şoktalar majör liglerden birine yollamayı düşünüyorlarmış. Büyük potansiyel olarak görüyorlar.