Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hersey iyi hos da, ben genc stoper olayina mesafeliyim. Tamam cok iyi genc isimler vs mevcut ama stoper gercekten cok tecrube isteyen bir bolge. Bilmiyorum, umarim sonu cok cok guzel olur. Almisiz diye anliyorum su an itibariyle. Hayirlisi olsun.

Hersey iyi hos da, ben genc stoper olayina mesafeliyim. Tamam cok iyi genc isimler vs mevcut ama stoper gercekten cok tecrube isteyen bir bolge. Bilmiyorum, umarim sonu cok cok guzel olur. Almisiz diye anliyorum su an itibariyle. Hayirlisi olsun.
189 resmi maca cikmis bir oyuncu 20.si avrupa bence tecrübe boyle olmali

Nelsson transferi ile birlikte kaldı son 3 transfer ikisi satın alma opsiyonu ile kiralik Gedson ve Halil Dervişoğlu diğeri ise yine aynı Nelsson taktiği 4 yılda ödenecek şekilde 7-8 milyon Euro bonservis bedeli ile Morutan şampiyonluk için gayet yeterli bana göre

yapacak bi şey yok olan oldu, sakatlandı sonuçta ve şuan freni patlamış bir kamyon gibi artık. üçe beşe bakmadan satmak lazım

3‘e gidecegine kalsin, bence toparlar.
Luyindama 2-3 mac daha ilk 11 oynarsa kedine gelir yavas yavas piyasa yapar yine ozaman 8-10‘a kadar cikar bundan cok eminim.

Tam PL topcusu kendisi , ben güveniyorum kendisine.

Bukadar para sacarken kaleye de irfancan veya kayseriliyi koymaliyiz. 3-5 de oraya atesleyebiliriz ama hocamiz 26yasindaki okani kiralayarak pisirme pesinde. Ligde fatih özturk baya bi sans bulabilir
sen bakma burada yazılanlara rts. Hoca kolay kolay musleradan vazgeçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt