Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Dennis Man keşke gelse ya. 1 seneliğine bile olsa değer yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok artmış daha.
Çok kesin veri olarak alamazsın ama 2 tane videosu var youtube da birisi eski takımı diğeri copenhag. Fark belli oluyor.
Akhisarda ilk 11 çıkamayan Ömer Bayram'ın Sol bek olduğu Galatasaray takımının teknik direktörü:
evetYani olumlu yonde mi ?
Göztepe ya da bu maç diye aklımdaydı.1 Mac, nasil buldun onuda
Denendi dedin bende bi deneme sayilmaz dedim
Dennis harika olur harika. Ama adama daha 6 ay önce 13 bayıldılar tamam küme düştüler ama zannetmiyorum yav gözden çıkardıklarını veya bizim alabileceğimiz paralara salacaklarini
Dennis Man keşke gelse ya. 1 seneliğine bile olsa değer yani.
Hocanin yanlis oldugu aciklamasindan bile belli, böyle motive edemesin oyuncuyu.MM den bağımsız olarak, Halil' e tam da böyle bir rol biçiyorum...MM şu anki görüntüsüyle herhangi bir formatta Galatasarayımızın forveti olamayabilir. Bariz defolarını gidermek bir tarafa, daha da geriye gitmiş, mutsuz, özgüvensiz bir hali var maalesef. Bunda kendisinin ve Hocanın ne ölçüde rolü olduğunu önümüzdeki süreçte gözlemlemeye çalışacağım...Kabahati, çokça eleştiriyor olsam da ezbere Hocaya yıkmak kolaycılığına kaçmayacağım; sözkonusu futbolcu, saçma sapan Mısır Liginden ilk kez çıkan, ''Ham'' biri sonuçta...
İmkansız... St. Johnstone maçının daha ilk yarısından boeyi çöp ilan edenler vardı forumda sadece 45 dk da gömdüler üstüne toprak attılar çocuğunPeki beyler size bir soru? Hep genç oyuncu istiyoruz. Ancak tecrübesizlikten doğacak olumsuz sonuçlarda sabrımız olacak mı?
Ben de genç oyuncu taraftarıyım ama olası tecrübe eksikliklerinin doğuracağı başarısızlıklarda sabırlı olabileceğimi düşünüyorum. Ya siz??
saygı duyuyorum fikrine ama pl den kimse almaz bu adamı en fazla yedek olarak alırlar. biz fazla büyüttük gözümüzde. belliki sen beğeniyorsun luyindamayı ama ben çevik olmayan ve afrika altyapılı stoperlere karşı hep olumsuzum şahsen.PL‘e giderse 30‘da bile alirlar merak etme.
Ama Nelsson 7‘e geldiyse öyle diyorlar, ozaman Luyindama 3.8 / 4.2 Mio € gibi bi bonservize gider.
Benim aklimda bi son Mac 2ci yari kaldi malatyaya karsi.Göztepe ya da bu maç diye aklımdaydı.
Guzel. Bu fiyata cikildiysa, bos olmadigini dusunmekle birlikte iste stoper de tecrube de onemli beni bu dusunduruyor. Ama 3 sene sonra hedefleniyorsa, bunu anlarim elbette.
En kilit iki transfer hala yapılmadı.
Gedson + sağ kanat
Takımın çehresini baştan başa değiştirecek, diğer mevkilere değer katacak pozisyonlar bunlar.
FT 1-8 eylül derken sağ kanatla Gedson'u o döneme bıraktı muhtemelen, o dönem 3-4 adam gelir ama o döneme kadar acı çekmemiz muhtemel.
Halil ise o döneme kalırsa gelmez.