Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey-20 yaş
Nelsson-22 yaş
Marcao-25
Cicaldau-24
Kerem-22
Berkan-23
Taylan-25
Barış Alper Yılmaz-22
Mohammed-23

Bu 8 oyuncumuzun her biri en aşağı 20 milyon Euro bonservis ile satılma potansiyeline sahip eğer UEFA'da bir final yarı final falan oynamayı basarabilsek tüm gözler bu oyuncuların üzerinde olur bunlara bir de 23 yaşındaki Gedson, 22 yaşındaki Morutan ve 21 yaşındaki Halil Dervişoğlu'nu ekleyebilsek süper olurdu

En kilit iki transfer hala yapılmadı.

Gedson + sağ kanat

Takımın çehresini baştan başa değiştirecek, diğer mevkilere değer katacak pozisyonlar bunlar.

FT 1-8 eylül derken sağ kanatla Gedson'u o döneme bıraktı muhtemelen, o dönem 3-4 adam gelir ama o döneme kadar acı çekmemiz muhtemel.

Halil ise o döneme kalırsa gelmez.

MM den bağımsız olarak, Halil' e tam da böyle bir rol biçiyorum...MM şu anki görüntüsüyle herhangi bir formatta Galatasarayımızın forveti olamayabilir. Bariz defolarını gidermek bir tarafa, daha da geriye gitmiş, mutsuz, özgüvensiz bir hali var maalesef. Bunda kendisinin ve Hocanın ne ölçüde rolü olduğunu önümüzdeki süreçte gözlemlemeye çalışacağım...Kabahati, çokça eleştiriyor olsam da ezbere Hocaya yıkmak kolaycılığına kaçmayacağım; sözkonusu futbolcu, saçma sapan Mısır Liginden ilk kez çıkan, ''Ham'' biri sonuçta...
Hocanin yanlis oldugu aciklamasindan bile belli, böyle motive edemesin oyuncuyu.

Fenerbahçe, Beijing Guoan takımında forma giyen Min-Jae Kim’i resmen duyurdu.

Vaaaay

Peki beyler size bir soru? Hep genç oyuncu istiyoruz. Ancak tecrübesizlikten doğacak olumsuz sonuçlarda sabrımız olacak mı?
Ben de genç oyuncu taraftarıyım ama olası tecrübe eksikliklerinin doğuracağı başarısızlıklarda sabırlı olabileceğimi düşünüyorum. Ya siz??
İmkansız... St. Johnstone maçının daha ilk yarısından boeyi çöp ilan edenler vardı forumda sadece 45 dk da gömdüler üstüne toprak attılar çocuğun 😄

1628371894344.webp

PL‘e giderse 30‘da bile alirlar merak etme.
Ama Nelsson 7‘e geldiyse öyle diyorlar, ozaman Luyindama 3.8 / 4.2 Mio € gibi bi bonservize gider.
saygı duyuyorum fikrine ama pl den kimse almaz bu adamı en fazla yedek olarak alırlar. biz fazla büyüttük gözümüzde. belliki sen beğeniyorsun luyindamayı ama ben çevik olmayan ve afrika altyapılı stoperlere karşı hep olumsuzum şahsen.

En kilit iki transfer hala yapılmadı.

Gedson + sağ kanat

Takımın çehresini baştan başa değiştirecek, diğer mevkilere değer katacak pozisyonlar bunlar.

FT 1-8 eylül derken sağ kanatla Gedson'u o döneme bıraktı muhtemelen, o dönem 3-4 adam gelir ama o döneme kadar acı çekmemiz muhtemel.

Halil ise o döneme kalırsa gelmez.

Baskan, Gedson Insallah gelecek.

Ben Diengi cok istiyorum ama olmicak gibi duruyor ama hic belli olmaz.

Gedson + Nelsson gelirse.
Diagne + Luyindama yolcu sikinti olan, Diagne giderse FT Forvet istiyor ..
Halil o da .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt