Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Mok gibi bir kadro kuruyir terim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Övdüğüm yok sen öyle anladıysan bilemem.Ancak yarın olur ya Aanholt sakatlanınca Ömer bayram leşini seyredeceğimize Caner'i izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca görünen o ki yabancı sınırıda kalkmayacak.Karakteri yapısı beni ilgilendirmez sahada performans versin yeter.Zaten biz ne çekiyorsak Galatasaray'ın Evladıyım diyen evlatlardan çekiyoruz.ya bi get. Caner övüyor burada .
GedSon adamın adı bile bizi seçmiş...Fenerli misin ?
Yok vazgeçmez Merti alırdım ben çoktan. Muslera yine oynar derbilerde filan ama yerli oynayacak kaleci lazimO değil de, kalede Muslera değil de Mert olsa pas oyununda etkisi çok çok fazla hissedilirdi bence.
Herifin müthiş bir ayağı var yav. Hayvan gibi baskı yediği anlarda dahi sakinliğini koruyabiliyor.
O forma ile Caner'i göreceğime Ömer kalsın yahu.Övdüğüm yok sen öyle anladıysan bilemem.Ancak yarın olur ya Aanholt sakatlanınca Ömer bayram leşini seyredeceğimize Caner'i izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca görünen o ki yabancı sınırıda kalkmayacak.Karakteri yapısı beni ilgilendirmez sahada performans versin yeter.Zaten biz ne çekiyorsak Galatasaray'ın Evladıyım diyen evlatlardan çekiyoruz.
Mok gibi bir kadro kuruyir terim.
Çok kanatlı var kanat ızgara yapmanın tam zamanıdolmuş her yer
O sezon Atletico uefayi aldiA.Madrid miydi tam cikaramadim simdi ama Arda'li Keita'li vs.. kadroda elenmemize sebep olmustu lakayitligi yuzunden zaten o mactan sonra baya elestiri almisti. Tam cikaramadim maci, donup bakarim ama cok sevilmedi. Ne bek ne ofansif her ikisenden biraz oyuncu. Kesinlikle uzak durmali bizden ki en az ihtiyacimizin oldugu bolge orasi.
(A.Madrid'mis.)
3 yerli kim olacak?
Emre Tasdemir var yaÖvdüğüm yok sen öyle anladıysan bilemem.Ancak yarın olur ya Aanholt sakatlanınca Ömer bayram leşini seyredeceğimize Caner'i izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca görünen o ki yabancı sınırıda kalkmayacak.Karakteri yapısı beni ilgilendirmez sahada performans versin yeter.Zaten biz ne çekiyorsak Galatasaray'ın Evladıyım diyen evlatlardan çekiyoruz.
Renktas yanlış anlamazsan birşey soracağım; Donnaruma Haziran'da Avrupa Kupası oynarken tatil yapmışmıydı???O muslera sezon icinde sana 8 10 mac aldiginda ayni seyleri soyleyecekmisin acaba suc muslerada gidip ailesiyle tatil yapip maca cikmayacakti
Kimden başlıyoruz ?Çok kanatlı var kanat ızgara yapmanın tam zamanı
Mert zamanında zaten Muslera'nın arkasında kalmamak için bize gelmemişti. Muslera varken gelmez yani.Yok vazgeçmez Merti alırdım ben çoktan. Muslera yine oynar derbilerde filan ama yerli oynayacak kaleci lazim