Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bi get. Caner övüyor burada .
Övdüğüm yok sen öyle anladıysan bilemem.Ancak yarın olur ya Aanholt sakatlanınca Ömer bayram leşini seyredeceğimize Caner'i izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca görünen o ki yabancı sınırıda kalkmayacak.Karakteri yapısı beni ilgilendirmez sahada performans versin yeter.Zaten biz ne çekiyorsak Galatasaray'ın Evladıyım diyen evlatlardan çekiyoruz.

O değil de, kalede Muslera değil de Mert olsa pas oyununda etkisi çok çok fazla hissedilirdi bence.
Herifin müthiş bir ayağı var yav. Hayvan gibi baskı yediği anlarda dahi sakinliğini koruyabiliyor.
Yok vazgeçmez Merti alırdım ben çoktan. Muslera yine oynar derbilerde filan ama yerli oynayacak kaleci lazim

Övdüğüm yok sen öyle anladıysan bilemem.Ancak yarın olur ya Aanholt sakatlanınca Ömer bayram leşini seyredeceğimize Caner'i izlemek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ayrıca görünen o ki yabancı sınırıda kalkmayacak.Karakteri yapısı beni ilgilendirmez sahada performans versin yeter.Zaten biz ne çekiyorsak Galatasaray'ın Evladıyım diyen evlatlardan çekiyoruz.
O forma ile Caner'i göreceğime Ömer kalsın yahu.

A.Madrid miydi tam cikaramadim simdi ama Arda'li Keita'li vs.. kadroda elenmemize sebep olmustu lakayitligi yuzunden zaten o mactan sonra baya elestiri almisti. Tam cikaramadim maci, donup bakarim ama cok sevilmedi. Ne bek ne ofansif her ikisenden biraz oyuncu. Kesinlikle uzak durmali bizden ki en az ihtiyacimizin oldugu bolge orasi.

(A.Madrid'mis.)
O sezon Atletico uefayi aldi

Emre Tasdemir var ya

Biz akıllanmayız yalnız başımıza ne geliyorsa evlatçılıktan geliyor.Hala evlatçılık yapıyoruz.O onu yapmış bu bunu yapmış.Sallayın renktaşlar iyi oynayacak performans verecek futbolcu kimse o alınsın oynasın.Galatasaray'ın evladı diye aldığımız futbolcular sülük gibi yapışıp gitmiyor sahada da ruh gibi geziyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt