Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-3-3

Muslera
Boey-Nelsson-Marcao-Pva
Gedson-Berkan-Cica
Morutan-Mohamed-Kerem

4-3-2-1 kanatsız oyun için

Muslera
Boey-Nelsson-Marcao-Pva
Gedson-Taylan-Berkan
Morutan-Cica
Mohamed

Baya alternatifli farklı sistemleri oynayabilecek güzel bir kadro olucak gibi

Hayırlısı be gülüm

Zaten bana kalsa, kasada para varsa o parayı biz Kanat ve B2B Orta Saha ya ödeyelim.

Biz Semih-Dany ile de Şampiyon oluruz Türk Ligi'nde.

Gedson / Dieng / Nelsson IN

Sampiyonluk yolu.

Luyindama / Diagne OUT
Diagne kalirsa, Halil gelmezse ozaman Falcao kalsin, Feghouli gidebilir.

Bence tecrubeli olacaksa ki tecrubeliden kastim 30 ustu, bu mevkiler kaleci (muslera) var zaten, stoper, 6 veya 10 nr ve forvet olmali. Kanatlar ve orta saha genc olmali.

Bu durumda 6no ve 10 no alacaksak kaliteli ve tecrubeli olmali ve falcao cagne giderse oraya da bi tecrubeli gider tabi sakatlanmayan cinsinden. Nelsson geldiyse ve luyindama kalacaksa stoper alinmaz
Sorumun amacı tecrübeli oyuncu almak vs ile ilgili değildi. Bu kadar genç oyuncuya ne kadar sabır göstereceğiz onu merak ediyorum.

Ulan gece gece olaya bak ..tam yatak odasına gittim cami kapatıp uyuyacağım arka blokta yangın merdiveninin bitiş kısmından 2. Kat balkonuna biri girdi sonra telefon ışığı yandı evin içinde polisi aradım herkes ayağa kalktı meğer ev sahibiymis anahtarı kaybetmiş evlerinde elektrik tesisatı bozuk olduğu için de telefon ışığını yakmış ... Yani gecenin 1.30 unda herif 5 snligine görünüyor girerken o da bana denk gelmiş 😆

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt