Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orayı burayı karıştırdım, danimarkadan 2-3 taraftarla konuştum, izledim ve iyi bir stoper aldığımıza ikna oldum an itibariylen. Tek sıkıntı sanırım ayağı pek iyi değil ama Luyindama'dan iyidir diye düşünüyorum o konuda.

Zanka'yi alıp Nelsson'u gönderiyorlar bize inşallah hayırlı olur kritik bi hamle. Her ne kadar herkes niye önce stoper alıyoruz yeaaa falan yapsa da günün sonunda zaten transfer yapmamız gereken bi mevkiydi. Kanat transferi büyük ihtimal 1-8 Eylül arası olacak

orayı burayı karıştırdım, danimarkadan 2-3 taraftarla konuştum, izledim ve iyi bir stoper aldığımıza ikna oldum an itibariylen. Tek sıkıntı sanırım ayağı pek iyi değil ama Luyindama'dan iyidir diye düşünüyorum o konuda.

Zanka'yi alıp Nelsson'u gönderiyorlar bize inşallah hayırlı olur kritik bi hamle. Her ne kadar herkes niye önce stoper alıyoruz yeaaa falan yapsa da günün sonunda zaten transfer yapmamız gereken bi mevkiydi. Kanat transferi büyük ihtimal 1-8 Eylül arası olacak

yok be tek gedsonu bekleriz sağ açık isim dolu alternatif

Crystal Palace istiyormuş galiba transfer döneminin başlarında veya daha öncesinde Nelsson'u. 10m civarı bi para konuşulmuş, Kopenhag sanırım ilk aşamada reddetmiş. Sonra transfer bi şekilde olumluya giderken Palace'ın başına Patrick Vieira gelmiş ve oyuncuyu istememiş falan filan..

Bu Danimarkalı yavşaklar 7m'e ve 4 taksitle alabileceğimize inanmiyorlar ama içinde bol bol bonus veya madde falab vardır diyorlar.

şöyle düşünüyorum, feghouli ayrılırsa eğer atıyorum ayın 20'sinde çıktı gitti, rota bu sefer biraz daha garanti isimlere Rony Lopes, Adam Ounas tarzı oyunculara dönebilir. O oyuncular zaten istedikleri teklifleri alamazlarsa yavaş yavaş TR'yi son çare olarak görebilirler bu transfer dönemi için. Bu oyuncular içinse 1-8 Eylül arası kritik.

Ama Feghouli ayın 20'sine kadar falan herhangi bir teklif vs alamazsa bence o noktada Muric tarzı fiyat performans transferi yapılır.

Ama herşey olabilir tabii

St. Johnstone maçında hücum hattı bana çok yetersiz geldi.

Feghouli > Artık yolları ayırmanın vakti geldi de geçiyor. Hem yaşı, hem de aldığı maaş nedeniyle takım için maddi külfet.
Falcao > Yorum yok.
Babel > Oyun tarzını beğenmesem de bu sezon bolca izleyeceğiz gibi sol kanatta ve zaman zaman forvette. Skor anlamında yine katkı sağlar ama bize Onyekuru, Rodrigues gibi patlayıcı hızı olan bir kanat lazım. Özellikle de Berkan, Cicaldau gibi savunma arkasına pas atmayı seven orta sahalarımız varken.
Diagne > Yerli olsa kalsın diyeceğim ama yok. Fizik olarak şu anda iyi ama uzun vadede yine saç baş yoldurur.
Arda > Bu sene son senesi olduğu için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Muhtemelen sene sonunda bırakır ve teknik ekipte görev almaya başlar. Yedekten girip ara sıra iş yapabileceğini düşünüyorum.
Kerem > Babel, Falcao, Feghouli gibi yaşlı futbolcuları izlemektense günahıyla, sevabıyla Kerem'i izlemek çok daha iyi. Tabi yine de oyununu geliştirmesi gerekiyor. Şu anki oyun tarzı biraz dengesiz, çok basit top kayıpları yapabiliyor ve hücumda yaptığı bazı tercihler de hatalı olabiliyor. Yine de kendisinden yana beklentim var.
Emre Kılınç > Bence kanatta görev almalı. Merkez orta sahadan daha fazla katkı sağlar.
Akbaba > Yedek olarak iyi, belli bir yeteneği ve klası var. Yorgun savunmalara karşı kullanmak daha iyi. Fizik olarak kendini geliştirmeli ama bu saatten sonra zor.
Mohamed > St. Johnstone maçında pek hazır görünmedi ama ben zamanla hem fizik, hem de mental olarak kendini toparlayacağını düşünüyorum.

Şu an için en ideal üçlü Kerem, Mohamed ve Babel olarak görünüyor ama imkanlar dahilinde sol ve sağ kanada transfer yapılmalı kesinlikle.

Hani çok üst düzeysindir belli bir sistemin vardır mevcut yapını bir adım daha üstünleştirmek için hem savunması iyi hem çabuk hem oyun kuranı ararsın o doğru olabilir. Bizim şuan ki durumumuz pek buna benzemiyor.

İki stoperimizde temel savunmacılık gerekliliklerini bana göre karşılayamıyorken yeni gelecek stoperin geriden oyun kurması yokmuş gibi düşüncelerle kendimizi boğmanın anlamı yok. Gelen stoperden oyun kurmadan ondan bundan evvel ilk savunmacılık vasfını karşılamasını bekliyorum. İşin ince detay kısmından önce artık temel kısımlarına odaklanmamız lazım. Savunma da artık şu derli toplu görüntüyü verelim yegane önceliğimiz bu olsun.

galatasaray-club-brugge-ile-0-0-berabere-kaldi-12438638_3162_amp.jpg

Bazen açıp açıp bu fotoğrafa bakıyorum bu kadro nasıl başarılı olamadı gerçekten garip bir durum? :red:

Tamam gelen oyuncuların hepsi düşüşteydi ama en azından bir Türkiye Kupası alırdı bu kadro.

Cok normal, abartilan isimlerle dolu bu kadro. Say say bitmez.

Hani çok üst düzeysindir belli bir sistemin vardır mevcut yapını bir adım daha üstünleştirmek için hem savunması iyi hem çabuk hem oyun kuranı ararsın o doğru olabilir. Bizim şuan ki durumumuz pek buna benzemiyor.

İki stoperimizde temel savunmacılık gerekliliklerini bana göre karşılayamıyorken yeni gelecek stoperin geriden oyun kurması yokmuş gibi düşüncelerle kendimizi boğmanın anlamı yok. Gelen stoperden oyun kurmadan ondan bundan evvel ilk savunmacılık vasfını karşılamasını bekliyorum. İşin ince detay kısmından önce artık temel kısımlarına odaklanmamız lazım. Savunma da artık şu derli toplu görüntüyü verelim yegane önceliğimiz bu olsun.

Marcao geçen sezon işin savunma tarafında da iyiydi aslında.Ayağı iyi ama iyi de mucadele ediyor herif.Arada kafası gidiyor o ayrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt