St. Johnstone maçında hücum hattı bana çok yetersiz geldi.
Feghouli > Artık yolları ayırmanın vakti geldi de geçiyor. Hem yaşı, hem de aldığı maaş nedeniyle takım için maddi külfet.
Falcao > Yorum yok.
Babel > Oyun tarzını beğenmesem de bu sezon bolca izleyeceğiz gibi sol kanatta ve zaman zaman forvette. Skor anlamında yine katkı sağlar ama bize Onyekuru, Rodrigues gibi patlayıcı hızı olan bir kanat lazım. Özellikle de Berkan, Cicaldau gibi savunma arkasına pas atmayı seven orta sahalarımız varken.
Diagne > Yerli olsa kalsın diyeceğim ama yok. Fizik olarak şu anda iyi ama uzun vadede yine saç baş yoldurur.
Arda > Bu sene son senesi olduğu için fazla bir şey söylemek istemiyorum. Muhtemelen sene sonunda bırakır ve teknik ekipte görev almaya başlar. Yedekten girip ara sıra iş yapabileceğini düşünüyorum.
Kerem > Babel, Falcao, Feghouli gibi yaşlı futbolcuları izlemektense günahıyla, sevabıyla Kerem'i izlemek çok daha iyi. Tabi yine de oyununu geliştirmesi gerekiyor. Şu anki oyun tarzı biraz dengesiz, çok basit top kayıpları yapabiliyor ve hücumda yaptığı bazı tercihler de hatalı olabiliyor. Yine de kendisinden yana beklentim var.
Emre Kılınç > Bence kanatta görev almalı. Merkez orta sahadan daha fazla katkı sağlar.
Akbaba > Yedek olarak iyi, belli bir yeteneği ve klası var. Yorgun savunmalara karşı kullanmak daha iyi. Fizik olarak kendini geliştirmeli ama bu saatten sonra zor.
Mohamed > St. Johnstone maçında pek hazır görünmedi ama ben zamanla hem fizik, hem de mental olarak kendini toparlayacağını düşünüyorum.
Şu an için en ideal üçlü Kerem, Mohamed ve Babel olarak görünüyor ama imkanlar dahilinde sol ve sağ kanada transfer yapılmalı kesinlikle.