Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adminim son zamanlarda cok sinirlisin bana benzemisin
Yalan ve iftiraya tahammülüm yok.

Hele de aynı paydada olan kişilerin olduğu yerde.

O mesajı sinirle yazmadım, tepki var orada. Benim tavrım genelde ofansiftir, sinirlenirsem genelde cevap bile vermem.

johnstone hocası rakip 7 numarayı durdurmakta çok zorlandık diyor bizimkiler de keremle sezona baslanmaz diyor..
Sonra neden oyuncu yetişmiyor 3. Ligden gelip 3-4 ay süper lig seviyesinde oynamasına rağmen kendini gösterebilen bir adama bile tahammül yok maalesef
Kerem sonradan oyuna girsiginde daha etkili oluyor bence.Aynisi m.o icinde dusunuyorum.Sonradan oyuna giren oyuncular kotu oyuncu olmuyor.

Yürüyerek adam geçen, yeri geldiğinde rüzgarla yarişan kanat istiyorum hem de 2 adet.

Nelsson a o kadar para bayılana kadar Silas’a teklif yapsak 8-10 a bitirmiştik. Diğer kanada da Morutan’ı koyardık stoperde Işık Alparslan Emin den birisi oynardı. Fatih hoca hala takım savunması ve kırılgan orta saha kurgusu yüzünden gol yediğimizi anlayamadı ki suçu Luyindama’ya atıp kurtulmaya çalışıyor. Çok yanlış hamleler yapıyoruz kadro mühendisliği açısından.

Nelsson a o kadar para bayılana kadar Silas’a teklif yapsak 8-10 a bitirmiştik. Diğer kanada da Morutan’ı koyardık stoperde Işık Alparslan Emin den birisi oynardı. Fatih hoca hala takım savunması ve kırılgan orta saha kurgusu yüzünden gol yediğimizi anlayamadı ki suçu Luyindama’ya atıp kurtulmaya çalışıyor. Çok yanlış hamleler yapıyoruz kadro mühendisliği açısından.
Silas mı hani şu 30 yaşında olan

30 yaşında adama 8 mi verecen rengim

:kırmızıkalp:
E8QsDNeXMAE9fqC

Takim analizi yapacak olursak en kötü yönetilen takim besiktas bu transfer surecinde yaptigi en buyuk yanlis yasli ordusu kuruyor fener biraz bizi kopyalamaya calisiyor gibi
Biz yasli oyuncular ile basarili olamiyoruz ama Sergo yaslilardan verim alabiliyor.Bu senede sampiyon olurlarsa baya rahatlarlar

galatasaray-club-brugge-ile-0-0-berabere-kaldi-12438638_3162_amp.jpg

Bazen açıp açıp bu fotoğrafa bakıyorum bu kadro nasıl başarılı olamadı gerçekten garip bir durum? :red:

Tamam gelen oyuncuların hepsi düşüşteydi ama en azından bir Türkiye Kupası alırdı bu kadro.

Teknik direktörümüz yok o yüzden

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Herkes senin gibi mantıklı olsa keşke

RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstat herkes her şeyin farkında bence ama gözlerini kapıyorlar, bile bile bu tavrı gösteriyorlar. Sevdikleri bir hoca olsa bunu yapmazlardı.

Sahada futbol oynasaydık mesela, transfer yokki başarı gelsin derlerdi.

Kısmen anlayabiliyorum ama Terim'i yarı yolda bırakan Koç ve TFF'nin önüne atan Cengiz ve yönetimini bile övenler olduğunu görünce de edecek söz kalmıyor, riyakarlık resmen.

Onumuzdeki yillarda oyunculara verilen maaslar daha onemli hale gelecek yapilacak kontratlarin geri donusu olmayacak euro dolar her gun artarken psv ajax gibi takimlar 20 30 milyon euro maas butcesini geçmezken hem oyuncu satmak hem gelisim gosterecek kadro kurmak cok onemli

Jozwiak geçin bize skorer mümkünse siyahi atlet bi golcü lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt