Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.746
- 91.954
- 5.093
Cezayir,Fas ve türevi ülkelerden topçu transfer edilmesine karşıyım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulüp tüzüğüne Faslı futbolcu transfer etmek yasaktır ibaresi konulmalıdır.Cezayir,Fas ve türevi ülkelerden topçu transfer edilmesine karşıyım.
Adam Ounas?Cezayir,Fas ve türevi ülkelerden topçu transfer edilmesine karşıyım.
Hakim ziyechi ve hakimi yi istemezmiyiz?Kulüp tüzüğüne Faslı futbolcu transfer etmek yasaktır ibaresi konulmalıdır.
Bu ne hız yavGüne 3 şutla başladım, devamı gelecek, ayağınızı denk alın.
Adminin buna bir çare bulması lazım ya bu kuşları temizleyin yada yeni bir başlık açılsın teknik ekiple ilgili boş muhabbetlerini orda yapsınlar forumda birçok kişinin canını sıkmaya başladı bu durumTerim'e böyle asılsız ve akıldan uzak sallayanlarla polemiğe girmekten yoruldum yazmayı bıraktım, bu dönemde de onu engelle bunu engelle derken okuyacak kimse kalmayacak, okumayı da bırakacağım böyle giderse.
Karşısında görse saygı duruşuna geçecek insanlar klavye başından o kadar kolay , mesnetsiz ve acımasız sallayabiliyor ki ;
1. İhtimal - Kuş familyasından olmaları.
2. İhtimal - Hayatında her şeyi eleştiren, bir şeyden memnun olmayan kişiler olmaları.
3. İhtimal - Genç kuşaktan olup , Terim'le bu takımın geçmişte neler yaptığını bilip ama hissetmedigi, o dönemleri görmediği için Terim'in kendileri için bir öneminin olmaması.
-Bu eleştirim de asla doğru düzgün eleştiri yapanlara degildir. Mesela 3. Madde içinde ama doğru düzgün eleştiren taraftar baş tacı.-
Kendi adıma, tamda 96-00 arasındaki basariları o ergen, kanı deli akan, futboldan baska bir şey düşünmeyen çağda yaşadığım için Terim'in yeri her zaman bir başkadır.
Onu şu an başarısız bulabilirim, eleştiririm , gitmesi gerektiğini, zamanının geldiğini düşünebilirim ama asla bu adam,bu zat, bunak, futboldan anlamayan, vs vs laflarla yaftamaya, küçültmeye çalışmam.
Gönül verdiğin takımın başarılı olmasını istemek ne kadar doğal bi his ise, aynı takımın yaşayan, kimilerine göre de, ki bende bu gruptayım, en büyük efsanesine mesnetsizce ithamlarda bulunmak maalesef o kadar bozuk bir kafa yapısıdır benim için.
Başarısız olan gider, ister Terim ister başka biri. Ama herşeyin bir adabı var.
Ben gerçekten anlayamıyorum Terim'e düşman bir Galatasaray taraftarını.
Ne deyim.. Saygılar..
St.Johnstone maçının ilk yarım saatlik diliminde gayet iyi futbol oynadık. Sezon açılınca 90 dakikaya yayılacaktır diye umuyoruz.Terim i devamlılık ve eski başarılarından dolayı savunulmasını anlıyorum ama göz var nizam var futbol oynamıyoruz bi sistem oturtmaya çalışıyor ama beceremiyorda nasıl olacak bu sene görürürüz. Bu bir oyun ve insanlar zevk almak için izliyor izlediğinden zevk almayıp eleştiriyosabundan doğal ne var izleyenler ne zevk alıyorda savunuyor merak ediyorum
hepiniz terime biat edin diyorsunAdminin buna bir çare bulması lazım ya bu kuşları temizleyin yada yeni bir başlık açılsın teknik ekiple ilgili boş muhabbetlerini orda yapsınlar forumda birçok kişinin canını sıkmaya başladı bu durum
Terim'e böyle asılsız ve akıldan uzak sallayanlarla polemiğe girmekten yoruldum yazmayı bıraktım, bu dönemde de onu engelle bunu engelle derken okuyacak kimse kalmayacak, okumayı da bırakacağım böyle giderse.
Karşısında görse saygı duruşuna geçecek insanlar klavye başından o kadar kolay , mesnetsiz ve acımasız sallayabiliyor ki ;
1. İhtimal - Kuş familyasından olmaları.
2. İhtimal - Hayatında her şeyi eleştiren, bir şeyden memnun olmayan kişiler olmaları.
3. İhtimal - Genç kuşaktan olup , Terim'le bu takımın geçmişte neler yaptığını bilip ama hissetmedigi, o dönemleri görmediği için Terim'in kendileri için bir öneminin olmaması.
-Bu eleştirim de asla doğru düzgün eleştiri yapanlara degildir. Mesela 3. Madde içinde ama doğru düzgün eleştiren taraftar baş tacı.-
Kendi adıma, tamda 96-00 arasındaki basariları o ergen, kanı deli akan, futboldan baska bir şey düşünmeyen çağda yaşadığım için Terim'in yeri her zaman bir başkadır.
Onu şu an başarısız bulabilirim, eleştiririm , gitmesi gerektiğini, zamanının geldiğini düşünebilirim ama asla bu adam,bu zat, bunak, futboldan anlamayan, vs vs laflarla yaftamaya, küçültmeye çalışmam.
Gönül verdiğin takımın başarılı olmasını istemek ne kadar doğal bi his ise, aynı takımın yaşayan, kimilerine göre de, ki bende bu gruptayım, en büyük efsanesine mesnetsizce ithamlarda bulunmak maalesef o kadar bozuk bir kafa yapısıdır benim için.
Başarısız olan gider, ister Terim ister başka biri. Ama herşeyin bir adabı var.
Ben gerçekten anlayamıyorum Terim'e düşman bir Galatasaray taraftarını.
Ne deyim.. Saygılar..
Herifte hiç topçu tipi yok yalnız.
evet videonun sonunda NELSSON var