- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
İşlem Tamam. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Basarisiz gecen 1 tek pandemi senesiydi gecen sene 2 gol fazladan atsak sampiyonduk ki.2 gol fazladan attik gecen sene.Belhandanin verilmeyen golu ayni Golu Bjk atmisti.Emre Akbabanin net golu.Ve bu net hatalar yuzunden sampiyonluk gitti.Bu senede Avrupa maclarinda kotu basladik ama ne olacak gorecegiz.Benim gozumde hoca 4te 3 yapmistir zaten.Bazilari asiriya kaciyor ama takim basarisizsa baska kim konusulacak?
Ya gelmis bazi tayfa terimi elestirenleri engelliyorlarmis forumda okunacak post kalmamis diye dert yaniyorlar yani nesliniz tukendi terime biat edenler iste oyle uc bes post yazan kisi kaldiYav hiç bir şey olmaz takımdan mevcut düzende ,
St.Johnstone maçının en iyileri PVA , Berkan , Boey 2 maç sonra bu adamların halini izleyin
7 ay evvel takımın en iyileride Mostafa ile Onyekuruydu
1 sene önce de Emre kılınç , Omar falandı .
Herif kendi yarı alanında olan duran topu Luyindamaya kullandırarak topu şişirtiyor Luyindama'da topu kaleciye atınca kenarda oyuncuyu fırçalayıp delleniyor sonra da sen bu adamdan gel performans bekle vallahi kafayı yemiş bu adam . Normal bir insanın yapacağı şeyler değil bunlar .
Git yiyorsa topu kaptırınca Arda'ya bağır bakalım .
Mostafa'yı 45 'de oyundan alıp maç sonunda sallamasını iyi biliyon ama .
Geldiğinden beri hangi forvet senin oyun tarzına uygundu Gomis bile güya pivot değildi şöyle değildi pres yapmıyordu falan fistan diye eleştiriliyordu.
90 dakika boyunca saha kenarında gergin bir adam oyun içinde işler kötü giderken kenarda size güven veren birilerini göremezseniz ayağa kalkmanız güçleşir oyuncu hocaya baktıkça daha geriliyor oysa.
Suçu , suçlu hep dışarda mesala başkan kötü tff kötü saha kötü hakem kötü o kötü bu kötü topçu kötü yav bu kadar doneyi bir araya getiripte bu adamın ve takımın hala başarılı olacağını düşünmek vallahi akıl tutulması olur .
NELSSON yedek
bitti bu is hayirli olsun kap gelir artik
. Emenike, Sow birsürü örneği var satıp geri aldıkları.evetBundan önce sürekli 11de miydi?
evetBundan önce sürekli 11de miydi?
Sınirlenme kardesim kuş civiltilarini dinleŞu forum transfer nöbeti döneminde hakikaten çekilmez oluyor.
Kuşu mu dersin, 3 IQ'lusu mu dersin... Hepsi damlıyor.
Hakaret etsen değmezler, oturup adam gibi tartışmaya değmezler... Vallahi değmezler.
Herif 2021 yılında gelmiş 4 forvetli takımla oynuyorduk diyor. Üstüne bir de 3 tane DOS ile maça çıkıyoruz diye alenen utanmadan yalan söylüyor.
Sonra da diyorlar ki, millet forumlarda yazmayı niye bırakıyor.
Bizim millet yanıldığında yanıldım demez, özeleştiri yapmasını bilmez, eleştiri yapmasını bilmez, yalan söylemekten çekinmez, iftira atmaktan çekinmez... Görüyorsunuz işte. Biz buyuz kardeşim...
İlk 11 oyuncusu adamların, bu da bu sezondan;Bundan önce sürekli 11de miydi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Okadar yazmisin yazmissin sonunda hakaret etmissin terime hakaret edenlerden farkin kalmis mi ? ulke genel seviyesi kufur etme lan amk diyen tayfa kimse kimseye hakaret edemez taraftar terime sende taraftaraTerim'e böyle asılsız ve akıldan uzak sallayanlarla polemiğe girmekten yoruldum yazmayı bıraktım, bu dönemde de onu engelle bunu engelle derken okuyacak kimse kalmayacak, okumayı da bırakacağım böyle giderse.
Karşısında görse saygı duruşuna geçecek insanlar klavye başından o kadar kolay , mesnetsiz ve acımasız sallayabiliyor ki ;
1. İhtimal - Kuş familyasından olmaları.
2. İhtimal - Hayatında her şeyi eleştiren, bir şeyden memnun olmayan kişiler olmaları.
3. İhtimal - Genç kuşaktan olup , Terim'le bu takımın geçmişte neler yaptığını bilip ama hissetmedigi, o dönemleri görmediği için Terim'in kendileri için bir öneminin olmaması.
-Bu eleştirim de asla doğru düzgün eleştiri yapanlara degildir. Mesela 3. Madde içinde ama doğru düzgün eleştiren taraftar baş tacı.-
Kendi adıma, tamda 96-00 arasındaki basariları o ergen, kanı deli akan, futboldan baska bir şey düşünmeyen çağda yaşadığım için Terim'in yeri her zaman bir başkadır.
Onu şu an başarısız bulabilirim, eleştiririm , gitmesi gerektiğini, zamanının geldiğini düşünebilirim ama asla bu adam,bu zat, bunak, futboldan anlamayan, vs vs laflarla yaftamaya, küçültmeye çalışmam.
Gönül verdiğin takımın başarılı olmasını istemek ne kadar doğal bi his ise, aynı takımın yaşayan, kimilerine göre de, ki bende bu gruptayım, en büyük efsanesine mesnetsizce ithamlarda bulunmak maalesef o kadar bozuk bir kafa yapısıdır benim için.
Başarısız olan gider, ister Terim ister başka biri. Ama herşeyin bir adabı var.
Ben gerçekten anlayamıyorum Terim'e düşman bir Galatasaray taraftarını.
Ne deyim.. Saygılar..
EvetBundan önce sürekli 11de miydi?
Sizin gibiler bokunu cikardigi icin bizde savunmak zorunda kaliyoruzSorma renktaş. Hala Terimi savunanlar var..