Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AEAB3FE1-7957-4891-AFA9-9CCF004105A0.webp

Ruh hastasi xd

Bence geldik şimdi transferin en kilit noktalarına.
Arkadaşlar tekrar tekrar söylüyorum, genç oyuncu iyi güzel ama iki üç tanede nokta atışı yapmamız lazım. Sistemin çarkları işlemesi için bu gerekli. Hemde yaptığımız yatırımları parlatabilmemiz için bu gerekli.

Şey gibi düşünün bu oyuncular potansiyelli ama oynamadığı sürece sadece öyle kalırlar, istiyorsa bütün 11 potansiyelli olsun sadece öyle kalırlar.
Ama sistem çalışırsa bazı oyuncular nokta atışı olursa taktik işler ve takım iyi oynadıkça herkesin performansı yukarıya çıkar.

Nelson bir açıdan iyi oldu Marcao tarafına basılırken Lyundama topu kullanamiyordu. Nelson bu açıdan bize iyi gelebilir. Kanata Qunas ve Muric alalım bitsin bu is. Gedson ve Halil de üstüne gelsin
Nellson-Marcao'ya da basıldığında topu kim kullanacak bu sefer de Boey kazma Pva top kullanılamıyor diye eleştirilir bu işin sonu yok ki .

Luyindama bu gün mü topu iyi kullanmamaya başladı ? Sen bu adama 8 milyon € yatırım yapıp alırken top tekniğinin nasıl olduğunu bilmiyor muydun ?

Dünya da kaç tane takımın defans 4 lüsü muhteşem oyun kurma kabiliyetine sahip

Bek oyun kursun , stoper oyun kursun , kaleci oyun kursun , orta saha oyun kursun , santrafor orta sahaya gelsin istasyon olsun oyun kursun hocamızın sistemi nasıl mübarek bir sistemse herkes oyun kursun oyunu hiç oynamıyoruz ama kurmaktan .

Ondan sonra mıy mıy yan pas geri pas dön kaleciye kaptır gol ye daha çok gelir başımıza .

bunak yazana sadece terime değil kime olsa karşılığı vardır herhalde aynı şekilde komisyoncu ifadesi de öyle

raporlama yaparak bu hassasiyeti rahatlıkla halledebilirsin

2 tane uç örneği alıp bütün terim eleştirilerine aynı tepki veriliyor sanki bilmiyoruz

mesela benim terime en ufak hakaretimi gördün mü ama maruz kaldığımız muamele kuş filan ya da 40 yıllık tdden iyi mi bileceksin

ha umurumda mı tabiki değil ama ban istemek filan komik fikrin varsa söyle

terimciler basbayağı utangaç bir saldırganlık sergiliyorlar hocayı övecek bir şey bulamayınca karşındakine suçlama başlıyor ki en büyük galatasaraylı tatmini olacak
İster raporlarım ister cevap yazar mevzu neyse tartışırım, bu kimseyi ilgilendirmez. Bütün Terim eleştirilerine aynı tepki verilmiyor fakat sanki öyleymiş gibi göstermek işinize geliyor. Terim'e hakaret ettiğini söylemedim fakat aktif yorum yaptığın süreçte mesajlarının ekseriyeti Terim eleştirisi üzerinden gitmiyor mu ? Mesela hangisine tepki vermişim ? Demek ki eleştiri boyutunda olan şeylere dönüp tepki vermiyorum , veren elbet vardır orası ayrı. Fakat utangaçlar diyerek kimleri kastettiğin ortada ,makul davranmaya çalıştığımız için, hakaret edilmeden temeli olan eleştiriler yapılsın dediğimiz için bizi radikallerle aynı kefeye koyamazsın.

Bu takimin 1-2 tane tecrubeli, kaliteli ayaga ihtiyaci var. Sen bu potansiyelli gençlerin cevresine tecrube diye Babel, Aytac, Omer vs. yerlestirirsen iyiye gideceklerine korelirler. van Aanholt transferini bu yuzden takdir ettim.
Katılıyorum ve ekliyorum.
Benim transfer politikama göre yani biz milyarder bir kulüp değiliz.
Beklere öyle sırıtmayacak veya potansiyelli 1myi geçmeyen tipler
stoperlere bir tanesi baba diğeri onu tamamlayan (urfalı hulusiden aldığımız katkıyı unutmayın :D)
6yada temel defans görevlerini yapan ucuz bir adam.
2 tane 8'e de para gömerim, biri kaliteli diğeri potansiyeli.
Kanatlara da aynı şekil biri potansiyelli biri kaliteli.
Forvet ise en fazla para harcayacağım yer olur.

Nellson-Marcao'ya da basıldığında topu kim kullanacak bu sefer de Boey kazma Pva top kullanılamıyor diye eleştirilir bu işin sonu yok ki .

Luyindama bu gün mü topu iyi kullanmamaya başladı ? Sen bu adama 8 milyon € yatırım yapıp alırken top tekniğinin nasıl olduğunu bilmiyor muydun ?

Dünya da ka tane takımın defans 4 lüsü muhteşem oyun kurma kabiliyetine sahip

Bek oyun kursun , stoper oyun kursun , kaleci oyun kursun , orta saha oyun kursun , santrafor orta sahaya gelsin istasyon olsun oyun kursun hocamızın sistemi nasıl mübarek bir sistemse herkes oyun kursun oyunu hiç oynamıyoruz ama kurmaktan .

Ondan sonra mıy mıy yan pas geri pas dön kaleciye kaptır gol ye daha çok gelir başımıza .
Takımın yaptığı şey bu renktas. Defanstan oyun kurmak. 2 tarafa aynı anda basmakta kolay değil yav. Orda da bekler orta saha devreye girecek.

Geri pas olayından benimde sıtkım sıyrıldı o baska

kanat oyuncusu gelmezse bu takım hücum yapamayıp topu arkada manasızca dolaştırmaya devam eder

zaman zaman rakibi ters toplarla yakalıyoruz ama hiç bir kanat oyuncumuz topla rakibin üstüne gidemediği için tekrar sete dönüyoruz. bütün çaba boşa gidiyor.

aynı haltı yine yememek için bir tane yılan gibi herif gelmeli bu takıma. rakibin üzerine gidip korku salmalı beklere.

bizimkiler boş sahada top sürmeye çalışsa çime takılıyorlar. şaka değil gerçek. babel son maçta bir pozisyonda bomboş içeri girerken topu ayağına dolaştırıp zaman kaybetti mesela. bunları izlemekten bıktım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt