Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Katılıyorum ve ekliyorum.
Benim transfer politikama göre yani biz milyarder bir kulüp değiliz.
Beklere öyle sırıtmayacak veya potansiyelli 1myi geçmeyen tipler
stoperlere bir tanesi baba diğeri onu tamamlayan (urfalı hulusiden aldığımız katkıyı unutmayın :D)
6yada temel defans görevlerini yapan ucuz bir adam.
2 tane 8'e de para gömerim, biri kaliteli diğeri potansiyeli.
Kanatlara da aynı şekil biri potansiyelli biri kaliteli.
Forvet ise en fazla para harcayacağım yer olur.
Bek transferlerini muthis halletti yonetim. Beoy genc ve yuksek potansiyel, Aanholt zaten tanıyoruz. Cok düşük maliyetle bu 2 transfer bitirildi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende daha yeni üye oldum, mesajlarınız geç olsa da yayınlanıyor genelde.
Adminlere haksızlık etmişsiniz başta benle ilk iletişime geçen @Emre Ersoy ve gscimbom'un sosyal medyadaki admini gayet kibar ve yardımcı olmaya çalıştılar bana.Burdan da kendilerine tekrardan teşekkür edeyim.
rica ederim

Ülkenin içinde bulunduğu durumu dış güçlere bağlayanlarla ve Galatasaray'ımın içinde bulunduğu durumu takımın başında 4. senesine giren kişinin dışında bir şeylere bağlayanlarla tartışmamak lazım...

3 forvet aldirmissin, toplam maliyetleriyle Super Lig'de sampiyonluga oynayacak takim kurulur. Hala ben bunu begenmedim, bana yeni alin diye agliyor.
Ya haber gerçek değilse?

Bu attığın iftira ne olacak, senin suçun olmayacak banane haberden mi diyeceksin?

Her şeyde yalan yazdığı iddia edilen bu medyaya FT ile ilgili özellikle de olumsuz haberlerde neden bu kadar doğruymuş gibi yaklaşılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt