Bizim kadronun teknik becerisi çok düşük.ince işleri yapacak duran topları penaltı gibi kullanacak adam almamız şart.ayrica hızlı bir kanat oyuncusuna çok ihtiyacımız var.insallah stopere 7-8 milyon harcayıp takimi orta saha ve kanatsız bırakmazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu neyi teknik taktik konuşuluyor..bu forumda teknik taktik konuşup gercekten doğru yerlere temas ederek terimi eleştiren kac kişi var..taktik bilmiyor demek hakaret değildir ama boş argumandir..taktik bilmiyor diyince teknik taktik yönden eleştiri mi getirilmiş olunuyor yani..ben pek kimseyi engellemem onları bilmem ama onun dışında bir de sürekli insanları ihraç etme gayreti var
ben daha terimi savunan ihraç edilsin siteni görmedim ama aksi çok
sorsan bunlar ülkede demokrasi istiyorlardır eminim ama daha şurada iki kelimeye tahammülleri yok
ben böyle bir ifade hiç kullanmadım ama bir adama taktik bilmiyor demek veya antrenmanda takımı iyi çalıştırmıyor demek nasıl hakaret oluyor onu da anlamıyorum
bir diğeri de 40 yıldır bu işle uğraşan adamdan iyi mi bileceksiniz
bu adamların hayatta 4ü yoş bir işi yapan birini eleştirmedikleri kesin midir yani
halil gelirse mostafa/halil/babel forvet rotasyonu yeterli olur.
Basinin oyununa gelen başka böyle taraftar yoktur. FT hakkında ufacık birşey okumasınlar direk suçlama.Ya haber gerçek değilse?
Bu attığın iftira ne olacak, senin suçun olmayacak banane haberden mi diyeceksin?
Her şeyde yalan yazdığı iddia edilen bu medyaya FT ile ilgili özellikle de olumsuz haberlerde neden bu kadar doğruymuş gibi yaklaşılıyor?
Beşiktaş olamaz mi Mozart Beyfener'in şampiyonluğunu konuşalım
gedson ve kanat transferi yapamazsak şampiyon fener olur.
Para kokusu aldılar, yalnız o çocuk iyi ilk 11 de 90 dk falan bilmem topçudan hepimiz anlarız aslında, o çocuk yetenek belli burada iki şey düşünülebilir o para eder mi yada indirim alınabilir mi, yetenekli ama bizim takıma ve lige uygun mu onu daha iyi bilen kendine güvenenler yazsın. Ama takımda ince gören yok alayı kalas olan bu takımda parlar o çocuk.Olum bu becaliler niye hiç susmuyor
Diagne'den önce Alan, Modeste, Pato, Tetteh ve kim bilir daha kaç tane adamın listesini verdi. Alsalardı ya, son 3 gün kala kimseyi alamayıp K. Paşa'nın kucağına atlayan yönetime tek laf etmezsin ama değil mi?3 forvet aldirmissin, toplam maliyetleriyle Super Lig'de sampiyonluga oynayacak takim kurulur. Hala ben bunu begenmedim, bana yeni alin diye agliyor.
Küçük baş ahır hayvanının paralı askerleri, yoğurttan bahsetsek konuyu FT'e bağlıyorlar.
Ben @Keramettin TANRIVERDİ yerinde olsam, kurusu, yaşı farketmeden FT aleyhine konudan alakasız, FT'e gömçürenlere direkt saplardim. S. gitsinler kendi social media accountlarinda takilsinlar. Kimse bunların sıçmıklarını okumak zorunda değil.
Böyle olabilir...Samimiyetsiz ağliyor gibi geldi bana![]()
aboubakar'ın eksikliğini kapatabileceklerini düşünmüyorum üstatBeşiktaş olamaz mi Mozart Bey
Trabzon daha favori ligde fenerdenaboubakar'ın eksikliğini kapatabileceklerini düşünmüyorum üstat
teixeira'yı da bir görmek lazım.
fener kadro olarak en az soru işaretine sahip takım olduğu için şu anda onları favori görüyorum. bizde ve bjk'de ne vereceği belli olmayan adamlar var.
sağ kanat haricinde mi diyorsun üstatfalcao cagne giderse eğer halil'e ek olarak hem forvette hemde sol kanatta oynayabilen bi eleman alınabilir bence doğru olur
aboubakar'ın eksikliğini kapatabileceklerini düşünmüyorum üstat
teixeira'yı da bir görmek lazım.
fener kadro olarak en az soru işaretine sahip takım olduğu için şu anda onları favori görüyorum. bizde ve bjk'de ne vereceği belli olmayan adamlar var.