- 18 Temmuz 2009
- 82.222
- 240.408
- 5.263
Nerde pişkinlik?Yok aksine gitmelerini istiyorum. FT doneminde alinmis ve kulübümüzü buyuk zarara ugratmis diger oyuncular gibi.
Luyindama 8m, Diagne 13m, Falcao'su Babel'i ve digerleri. Simdi yerlerine bir o kadar para harciyoruz mecburen. Bu rezaletin sorumlulugunu da birileri ustlenmek zorunda. Eger gs ulkedeki diğer kurum ve kuruluslar gibi curumediyse. Bu sorumlulugu ustlenmesi gereken kisiler piskin piskin sozler soyler, davranislarda bulunursa buna tepki olmasi cok dogal.
Falcao, Diagne gidecekse birisi de gelmeli di mi, istenen isim de belli, derdin Halil'in istenmesi mi yoksa FTye bok atmak için paralı köpeklerin yazdığının arkasından gitmek mi?
Luyindama 8; Diagne 13 falan geç bunları, hocanın satmayın dediği Ozan'ı satmasan ne Luyi alınırdı ne Diagne ki Luyindama 10 kere doğru hamleydi. Çapraz bağ koparan adam üzerinden fikir tatmini yapmayın. 6 ay forvet alamayan yönetim değil de Garry ile Ozan'ı parlatan teknik direktör suçlu, valla hata bendeki laf anlatmaya çalışıyorum; bunları bile bile tek derdiniz bel altı vurmak.