Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok aksine gitmelerini istiyorum. FT doneminde alinmis ve kulübümüzü buyuk zarara ugratmis diger oyuncular gibi.

Luyindama 8m, Diagne 13m, Falcao'su Babel'i ve digerleri. Simdi yerlerine bir o kadar para harciyoruz mecburen. Bu rezaletin sorumlulugunu da birileri ustlenmek zorunda. Eger gs ulkedeki diğer kurum ve kuruluslar gibi curumediyse. Bu sorumlulugu ustlenmesi gereken kisiler piskin piskin sozler soyler, davranislarda bulunursa buna tepki olmasi cok dogal.
Nerde pişkinlik?

Falcao, Diagne gidecekse birisi de gelmeli di mi, istenen isim de belli, derdin Halil'in istenmesi mi yoksa FTye bok atmak için paralı köpeklerin yazdığının arkasından gitmek mi?

Luyindama 8; Diagne 13 falan geç bunları, hocanın satmayın dediği Ozan'ı satmasan ne Luyi alınırdı ne Diagne ki Luyindama 10 kere doğru hamleydi. Çapraz bağ koparan adam üzerinden fikir tatmini yapmayın. 6 ay forvet alamayan yönetim değil de Garry ile Ozan'ı parlatan teknik direktör suçlu, valla hata bendeki laf anlatmaya çalışıyorum; bunları bile bile tek derdiniz bel altı vurmak.

Moffi Mohamed ikilisi kaç gol atar ligde?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Bu 2 oyuncuyu besleyebilmek için cidden iyi kanatlara ihtiyacın var. Moffi'yi mesela Yoane Wissa gayet iyi besliyor Lorient'te. Bizde o tarzda bir kanat oyuncusu malesef yok.

Muslerayi mi diyor haha
zapata

robinson-zapata_101592.jpg

Bu 2 oyuncuyu besleyebilmek için cidden iyi kanatlara ihtiyacın var. Moffi'yi mesela Yoane Wissa gayet iyi besliyor Lorient'te. Bizde o tarzda bir kanat oyuncusu malesef yok.
Moffi'yi alırsak zaten onu gibi bir oyuncuda alalım bir zahmet.

Benimkisi hayel renktaş.

Yahu neyi teknik taktik konuşuluyor..bu forumda teknik taktik konuşup gercekten doğru yerlere temas ederek terimi eleştiren kac kişi var..taktik bilmiyor demek hakaret değildir ama boş argumandir..taktik bilmiyor diyince teknik taktik yönden eleştiri mi getirilmiş olunuyor yani..
ben terimci falan da değilim ama şurada oyle mesajlar görüyorum ki kin ve takıntılar bir de ben demistimcilerin ego tatmini için saçma sapan yalan yanlış donelerden ibaret..
Kebapçı bunak komisyon yok terim idmanı yok pasta kesimi bunlar mı eleştiri..
Mesela senin de mesajlarını takip ediyorum..takıntı derecesinde habire yabancı teknik direktör fetişizmi var sen de..tudoru bile savunuyorsun şiddetle...saygi duyuyorum savunabilirsin elbette.. ama kalkıp yalan iftira hakaret gibi adabı aşan yorumları demokrasi gibi süslü cümlelerle meşrulaştırmak doğru değil..

bana göre de terimcilerin argümanları boş
ama banlanmalarını istemiyorum

evet yabancı hoca takıntım var bunu açıkça söylüyorum sebebini de defalarca söyledim ki en büyük iki türk td görüyoruz çoluk çocuk yabancılar tarafından ne hale getiriliyor

FT nedense hicbir kotu transferi aldirmamis oluyor. Allah allah. Taraftar aldiriyor, x sahis aldiriyor, yoldan gecen adam aldiriyor, o oluyor bu oluyor deprem oluyor sel oluyor gokten oyuncu geliyor. FT'nin haberi bile yok. Bu artik patolojik boyutta bir savunma mekanizmasi.

Ben sadece Falcao ve Diagne için konuştum burda genelleme yapmadan. Luyindama sakatlanana kadar beğenmeyen kaç kişi vardı marcao dan önde tutuyorduk hepimiz. Umarım hafızanız yerindedir ve belhanda,feghouli transferlerinin kimin döneminde olduğunu hatırlıyorsunuzdur maliyetli dediğiniz için.

Hocanın yanlışı yok yanlış transferleri yok demiyorum ama sallarken de akla ilk geleni yazmadan biraz neden-sonuç ilişkisi kurmak, geçmişi doğru hatırlamak lazım

FT nedense hicbir kotu transferi aldirmamis oluyor. Allah allah. Taraftar aldiriyor, x sahis aldiriyor, yoldan gecen adam aldiriyor, o oluyor bu oluyor deprem oluyor sel oluyor gokten oyuncu geliyor. FT'nin haberi bile yok. Bu artik patolojik boyutta bir savunma mekanizmasi.

Peki son dönemlerinde ki yanlış politikalarıyla kulübü ekonomik olarak batıran Ünal Aysal' ı ölümüne savunmak nasıl bir boyutta savunma mekanizması?

Harbiden, Mohamed hep kafa golü atıyordu, bizde hiç attı mı?

Valla hatırlamıyorum belki 1 tane atmıştır. Kadroyu adam akıllı kurmadıktan sonra ne MM iş yapar ne de Kral Cagne.

Cagne'yi aldığımız zaman örnek veriyorum Trezeguet gibi bi herif olsaydı, Cagne ilk 11'in değişilmez ismi olarak devam ederdi bizde. Bu ligde de aynı sayılara rahat ulaşırdı.

Alıyoruz forvetleri, adama ne top götüren vaaar, ne pas atan var, ne orta açabilen vaaar.. Gomis sonrası forvetsiz geçen dönem bizi öyle bir bataklığa sürükledi ki forvetsiz oynamaya-oynatmaya alışmış sanki herkes. Forvet yokmuş gibi takılıyoruz

Ben sadece Falcao ve Diagne için konuştum burda genelleme yapmadan. Luyindama sakatlanana kadar beğenmeyen kaç kişi vardı marcao dan önde tutuyorduk hepimiz. Umarım hafızanız yerindedir ve belhanda,feghouli transferlerinin kimin döneminde olduğunu hatırlıyorsunuzdur maliyetli dediğiniz için.

Hocanın yanlışı yok yanlış transferleri yok demiyorum ama sallarken de akla ilk geleni yazmadan biraz neden-sonuç ilişkisi kurmak, geçmişi doğru hatırlamak lazım
Tudor'un doneminde yapilanlar Tudor'a ve yonetime yazar. Ayni sey FT icin de ve diger teknik direktorler icin de gecerli. Sonucta bu oyuncularin bir kismini teknik direktor secmemis olsa bile en azindan onayliyor ve transfer gerceklesiyor. Burada bir sorumluluk var. Bunu reddederek bir yere varamayiz.

Valla hatırlamıyorum belki 1 tane atmıştır. Kadroyu adam akıllı kurmadıktan sonra ne MM iş yapar ne de Kral Cagne.

Cagne'yi aldığımız zaman örnek veriyorum Trezeguet gibi bi herif olsaydı, Cagne ilk 11'in değişilmez ismi olarak devam ederdi bizde. Bu ligde de aynı sayılara rahat ulaşırdı.

Alıyoruz forvetleri, adama ne top götüren vaaar, ne pas atan var, ne orta açabilen vaaar.. Gomis sonrası forvetsiz geçen dönem bizi öyle bir bataklığa sürükledi ki forvetsiz oynamaya-oynatmaya alışmış sanki herkes. Forvet yokmuş gibi takılıyoruz
Ben açıkçası Ghezzalı ondan istiyordum. Iyi orta yapıyor eleman, adrese teslim, Mohamed çok gol atardı bu sayede.

Bize bir kanata Rodriguez gibi oyuncu lazım, eleman sıfıra inip Gomise boş kale golü attırıyordu.

Nerde pişkinlik?

Falcao, Diagne gidecekse birisi de gelmeli di mi, istenen isim de belli, derdin Halil'in istenmesi mi yoksa FTye bok atmak için paralı köpeklerin yazdığının arkasından gitmek mi?

Luyindama 8; Diagne 13 falan geç bunları, hocanın satmayın dediği Ozan'ı satmasan ne Luyi alınırdı ne Diagne ki Luyindama 10 kere doğru hamleydi. Çapraz bağ koparan adam üzerinden fikir tatmini yapmayın. 6 ay forvet alamayan yönetim değil de Garry ile Ozan'ı parlatan teknik direktör suçlu, valla hata bendeki laf anlatmaya çalışıyorum; bunları bile bile tek derdiniz bel altı vurmak.

Yorulmadın mı azizim? Ne anlatırsan anlat Artniyet olunca havada kalıyor çünkü. Yazmayı geçtim okumak dahi istemiyorum, yoruldum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt