Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben açıkçası Ghezzalı ondan istiyordum. Iyi orta yapıyor eleman, adrese teslim, Mohamed çok gol atardı bu sayede.

Bize bir kanata Rodriguez gibi oyuncu lazım, eleman sıfıra inip Gomise boş kale golü attırıyordu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

kesinlikle 👍

Muhammeti beslicek kanat alınca nolcak peki?

Gol yönünden bu adamlar kısır zaten habire sıfıra inen asistçi adamlar olcak, e bide Muhammet yeteri kadar bitirici olmazsa atamazsa napcaz kim atcak golü

Bonservisi elinde olan Mangala veya Boatenge neden sulanmıyoruz acaba. Genç diye diye kafayı bozdu hoca
Boateng'in son maaşının 10 milyon dolaylarında olması, şu an ise minimum 4.5 milyon + bonus + imza parası istemesi dışında bence de kafayı bozdu hoca

Boateng'in son maaşının 10 milyon dolaylarında olması, şu an ise minimum 4.5 milyon + bonus + imza parası istemesi dışında bence de kafayı bozdu hoca
Boa olmaz x olur, sırf genç diye önüne geleni alırsak fenerden ne farkımız kalır. Onlarda geçen sene sırf ligde gol atan asist yapan kim varsa topladı. Önemli olan iyi harmanlamak kadroyu

Muhammeti beslicek kanat alınca nolcak peki?

Gol yönünden bu adamlar kısır zaten habire sıfıra inen asistçi adamlar olcak, e bide Muhammet yeteri kadar bitirici olmazsa atamazsa napcaz kim atcak golü

O olmazsa, bu yapamazsa diye bakarsak komple tüm şubeleri kapatalım reis öyle bir bakış açısı mı var. Sen hele getir topu oraya kadar bugün Mohamed atar, yarın kaçırır Halil atar. İlla ki biri atar

Önceki bir mesajımda tam da bu isimleri vererek, niye hiç alınması prosedür ve maliyet bakımından zor olmayacak isimleri istemediğini sormuştum; adeta yönetime garezi varmışçasına transfer talepleriydi bunlar?..Tetteh talebi ise öve öve bir hal olduğu scout ekibinin yeterliliği konusunda bir fikir veriyor; kulübü 8 yerine 5 istese alınacaktı, doğru tercih olmayacağını o zaman da söylemiştik, şu an bulunduğu yer ortada...
Alınması mı zordu, bizimkiler mi beceremedi? Bence bizimkiler beceremedi.

Tetteh konusunda da işinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz. Tetteh o dönem bize gelse, nasıl performans vereceğini biliyor musunuz ki Malatya'ya geldiği için eleştiri konusu oluyor? Adam zaten burda gayet iyi top oynadı ki 2 milyon verip bonservisini aldılar. Malatya'dan tekrar Avrupa'ya gitse yanıldık der misiniz? Demezsiniz ama.

Tetteh 5'e alınsa, maaşı da max 1 milyon filan olurdu. Kiralamalardan bile adamın bonservisi çıkardı en kötü. Cavanda'dan bile kar ettik biz.

Ama hadi varsayalım ki, Tetteh konusunda hoca da, scout ekibi de yanıldı ve adamın kariyeri çöp oldu.

Dünyada her istediği adam tutan TD mi var?
Hocanın istediği Moder, Wozniak, Coulibaly, Haughe vs hepsi Avrupa'ya gitti. Onları ne yapacağız?

Ya da her aldırdığı oyuncu çok iyi topçu olan scout ekibi mi var?
Boey, Marcao, Luyindama, MM, Moder, Wozniak, Coulibaly, Haughe, Savanovic, Cyrien, Haaland vs bunları da aynı adamlar bulmadı mı?
Scout ekibimiz Avrupa kalitesinde filan demiyorum ama adamların bize önerdiği oyuncular hep iş yapıyor. 1 tane ıskarta varsa 10 tane de tutan adam var. Ama tutup o 1 tane ıskartayı konuşursunız. İşinize geldiği gibi yorum yapmayın her konuda.

Umrunda olan Galatasaray ise mevcut durumda takımın başında terim var ise ve yeni sezona başlıyorsa ve yeni bir yapılanma denilerek transfer politikası uygulanıyor ise en azından bir bekleyip görmek lazım.. daha baştan her şeyi kötülemek herseyde olayi terime bağlamak takintidan başka bisey değil.. yine aynı başarısızlık ve kötü futbol görürsek sonucta adam akıllı sağlam argümanlarla eleştirip hocanın ciddi anlamda istifasını isteriz..ama sen ve senin gibilerde olan terim kini her yorumunuza sirayet etmiş durumda..mesajlarınızda zaten bu cok acik görünüyor..surekli kendini yenileyen mesajlar..bunu da bizim umurumuzda olan Galatasaray diye maskelemeyin lütfen..
Yaklaşık 4 sezon takımın basında, ve her geçen gün daha da kötü futbol oynuyoruz. Benim bu oyuna cidden tahammülüm kalmadı. Sizler sevk alıyorsanız, tamam ve iyi seyirler. Ben ise cidden bu oyunu izlemek için artık ne para, ne de başka bisey harcamak istiyorum. Gönül isterki göze güzel oyun ve başarılı olalım ama fazla ihtimal vermiyorum, çünkü Hoca nın demeçleri bile oyunu fazla gözlüyor ona göre şanssızdık, 30-40 dakika filan iyi oynamışız… ama 6-8 hafta sonra hersey belli olur ve insallah ben yanılırım.

Önceden forvetsiz bile öyle yada böyle gol atardık feghouli formdayken onyekuru varken belhandayla fln atıyorduk. Bu sene forvet var gol atamıyoruz bitirici ayak yok kanatta olsun orta saha olsun. Bu kadroyla gol olarak en kısır sezonumuz olabilir.

30-40 yaşında ki sığırlarla başarı gelince ne kazanıyorsun ki? Kazanılacak gelirlerin %80-90'ı heriflerin maaşına gidiyor zaten. Geri kalanda bankalara, sonra satamıyorsun elden de çıkaramıyorsun, bu sığırlar başarısız olunca da bir güzel çakıyorlar sana sonra

Forumda kuş barındırmıyoruz rahat olun
Ben çok iyi kuş yakalarım. Geçen birini mıhladım ve raporladım. Gerçi raporlayınca siz bakıp araştırıyormusunuz, işlem yapıyormusunuz bilmiyorum? Bu arada hala forumda yüksek post sayılı kuşlar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt