- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
Geçmiş tarihli mesajlarımı toplu likelayan bu güzel kardeşime bu ithamını hiç yakıştıramadım.Ekli dosyayı görüntüle 133867
Ruh hastasi xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş tarihli mesajlarımı toplu likelayan bu güzel kardeşime bu ithamını hiç yakıştıramadım.Ekli dosyayı görüntüle 133867
Ruh hastasi xd
Daha kötü olduğunu mu düşünüyorsun bunlardan.Bizim kadro çok geride kalmadı mı sizce de? Jimnastikçilerde nkudu gezzal bizde kerem ve bay. Texeria var bizde belki cicaldau?
Musapta az ruh hastası değil.Geçmiş tarihli mesajlarımı toplu likelayan bu güzel kardeşime bu ithamını hiç yakıştıramadım.
Becali'nin adamı kakalama isteği aşikar olsa da gözümüz yanlış mı gördü renkdaş? Videolarda fişşek gibi değil mi bu adam?morutan'ı itelemeye çalıştıklarını artık kabul edelim
bu balon alanın elinde patlar.
bu sefer olabilir. maç bitimi 19.05 e filan denk gelebilir.33 dakika
Belhandayi mi birsey oldu renktaşOfffffffffffffffff
Valla bana öyle geliyor renktaş sence öyle değil mi? fb bi tane düzgün kanat alsa onların da gerisinde oluruz bence, koreli stoper yanında szalai falan iyi defans.Daha kötü olduğunu mu düşünüyorsun bunlardan.
Belhandayi mi birsey oldu renktaş
Bizim kadro çok geride kalmadı mı sizce de? Jimnastikçilerde nkudu gezzal bizde kerem ve bay. Texeria var bizde belki cicaldau?
Farkimiz kalmadi zaten kariyer yapmis Falcao, Feghouli, Babel ve Muslera olmasa.Bu transferler ile anadolu takimi olma yönunde hizla ilerliyoruz
Sen de mi doktorNkudu ne ya bu kadar belli etmeyin kendinizi peh
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi