Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera-Boey-Nelsson-Marcao-Pva-Taylan-Cicaldau-Berkan-Kerem-Transfer-MM

ilk onbirin onu belli, çoğu 3-5 yıl bizim topçumuz olacak ve toplam maaşları 11 milyon Euro bile değil. Falcao+Feghouli'nin yıllık maaşı o kadar neredeyse.

Çok iyi bir yapılanma yaptılar. Bu takım tutarsa, ekonomik olarak da baş kaldırırız.

Nasıl çok iyi yapılandırma bu..
Bu takıma kaliteli bir orta saha ve iki kanat eklemesi yapmazsak yazık olur bu kadroya.
bunu yapmazsak ister beş sene bekle anlamsız.

Yine pahalı stoper alıyoruz yabancı gerçekten akıl tutulması başka izahı yok. En az para edecek mevkiye tutsa bile biz inatla en fazla yatırımı yapiyoruz gerçekten neyi zorluyorlar anlamıyorum ya 20 m stoper mi saticaz sanki tutmama ihtimalini geçtim zaten de şu an elzem olan bu mu gercekten tuhaf. Takım kisirliktan ölüyor, her maç geriye attığımız toplardan o veya bu sebepten gol yiyoruz hala stopere para döküyoruz...

Victor Nelsson’u biraz inceledim ve 4 macini izledim. Gozlemlerim baski altinda oynayabiliyor ve pres yediginde panik yapmiyor. Ayagi iyi. Ayni hoca’nin istedigi profil yani. Oyundan kolay kolay dusmuyor. Kopenhag savunmayi onde oynattigi icin genis alanda da oynayabiliyor. Luyindama gibi topla fazla oynamiyor ve risk almiyor. Topla iliskisi iyi, uzun toplari da iyi ama daha cok yanindaki stopere pas atip oyun kurmasini bekliyor. Zanka ile oynadiginda sol stoper olarak oynadi, sol ayakli Boilesen ile oynadiginda ise sag stoper. Oyunu geriden kurma isini daha cok bu ikiliye birakti. Ornek vermek gerekirse Milli Takim’daki Merih-Caglar ikilisi gibi. Daha cok Caglar ile oyunu baslatiyoruz. Ben genc Semih Kaya’ya benzettim biraz ama ayagi ve topla iliskisi daha iyi. 22 yasinda, Danimarka’li, scout transferi ve satisindan para kazanabilecegimiz bir oyuncu. Ben Marcao ile iyi bir ikili olacagini dusunuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt