Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.576
- 12.550
- 2.868
Oda iyi degildiChedjou var hatırladığım
Ched
Maicon
Lyu
Meira
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oda iyi degildiChedjou var hatırladığım
Hazırlık maçında çıkan olaylara bak![]()
Chedjou'dan verdiğimiz parayı hak edecek bir performans görmedik maalesef.Chedjou var hatırladığım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim mesajım niye araya kaynamış? Ne oyunlar peşindesin?Dün Roma Betis maçında da kavga cikti
Kaptan.3 dediğin zamanEkli dosyayı görüntüle 133904
Bu mesajı ben attım @Onur Kara 'dan nasıl alıntı yaptın reis :red:Dün Roma Betis maçında da kavga cikti
Ben oyun bilmem beyim. Oyun havası bilirimBenim mesajım niye araya kaynamış? Ne oyunlar peşindesin?
Valla helal olsunBu mesajı ben attım @Onur Kara 'dan nasıl alıntı yaptın reis :red:
Boupendza yı fazla küçümsüyor millet. Attığı gollere dikkat edin çoğu kapalı savunmaya karşı. Fenerin 11 kişi kapandığı maçta bile mal etti tüm defansı.Bopenzamı morutan mı hangisini isterdiniz merak ettim
Karışıklık oldu. afedersiniz dikkat edecegimBu mesajı ben attım @Onur Kara 'dan nasıl alıntı yaptın reis :red:
Bopenzayı küçümseyen maç izlemesinBoupendza yı fazla küçümsüyor millet. Attığı gollere dikkat edin çoğu kapalı savunmaya karşı. Fenerin 11 kişi kapandığı maçta bile mal etti tüm defansı.
Öyle kontra atak topçusu falanda değil. Her türlü set oyununda tehlike. Sağ sol orta all rounder forvet resmen.
Trezeguet gibi bok atıyorlarda sonra anlaşılır değeri.
Ne affı abi? Makarasına yazdım sen bak keyfineKarışıklık oldu. afedersiniz dikkat edecegim

Makarana makara yaptım renktas. Keyfimdeyim transfer bekliyorumNe affı abi? Makarasına yazdım sen bak keyfine![]()