Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pahalı üstat o da maalesef.

Gelip direkt iş yapacak Rony Lopes vardı ona da yüksek fiyat isteniyor.

Bizimkiler Berghuis'i alacağını sandı, alternatif oluşturamadı gibi o bölgede.

AEK'daki Levi Garcia olabilir ama o da aradığımız profile uymuyor.
Kerem sağda, bay solda oynasın o zaman veya tam tersi .. yunanistan daki 1,5m luk herifide yedege alalım

Pahalı üstat o da maalesef.

Gelip direkt iş yapacak Rony Lopes vardı ona da yüksek fiyat isteniyor.

Bizimkiler Berghuis'i alacağını sandı, alternatif oluşturamadı gibi o bölgede.

AEK'daki Levi Garcia olabilir ama o da aradığımız profile uymuyor.
Berghuis tam eksik parçaydı. Hem lider oyuncu hem skor katkısı verir hem oyun kurucu kanat asist özelliği yüksek. Tam istediğimiz adamdı.

Defans tamam, gedsonu aldık diyelim ortada tamam. Çok iyi planlama bravo. İleri 3-1 harika valla, cical kapalı kutu hadi iyi çocuk, kanatlar kerem olmaz istediğiniz ısrarı sabrı verin olmaz, yedek olur iyi bir yedek o kadar. Babel takımdaki en sinir bozucu tip kötü değil ötesi kalanı da bozuyor el freniyle. Kanat olmadan bitiğiz bşr işe yaramaz onca teansfer. 352 oynarsak ayrı bu takım oynar mı bilemedim

96-2000 arasındaki takımın bir farkı da fizik, kondisyon, tempo farkıydı, ligdeki her takımdan 2-3 gömlek üstündü, rakibi boğan bir pres yapıyorduk, orta sahada oyundan düşen oyuncuların yerine 60. dakikada aynı kalitede oyuncular giriyordu, Hagi de bu takım için de olağanüstü yeteneklerini sergiliyordu. O yüzden Gedson, Berkan gibi fizik olarak fark yaratacak oyuncular çok önemli olacak, tabi sağ kanada alınacak solak lider oyuncu da öyle
ligde gelişti onu unutmamak lazım ama katılıyorum

Defans tamam, gedsonu aldık diyelim ortada tamam. Çok iyi planlama bravo. İleri 3-1 harika valla, cical kapalı kutu hadi iyi çocuk, kanatlar kerem olmaz istediğiniz ısrarı sabrı verin olmaz, yedek olur iyi bir yedek o kadar. Babel takımdaki en sinir bozucu tip kötü değil ötesi kalanı da bozuyor el freniyle. Kanat olmadan bitiğiz bşr işe yaramaz onca teansfer. 352 oynarsak ayrı bu takım oynar mı bilemedim
Kerem istikrarsız bende beğenmiyorum Ama 3 yerli oynatmamız lazım

96-2000 arasındaki takımın bir farkı da fizik, kondisyon, tempo farkıydı, ligdeki her takımdan 2-3 gömlek üstündü, rakibi boğan bir pres yapıyorduk, orta sahada oyundan düşen oyuncuların yerine 60. dakikada aynı kalitede oyuncular giriyordu, Hagi de bu takım için de olağanüstü yeteneklerini sergiliyordu. O yüzden Gedson, Berkan gibi fizik olarak fark yaratacak oyuncular çok önemli olacak, tabi sağ kanada alınacak solak lider oyuncu da öyle
Ciddi futbol otoriteleri tarafından ''Avrupanın en iyi hücum pres yapan takımı'' olarak lanse edilmiş, fikstür belli olduktan sonra da UEFA finaline, Arsenal ile birlikte favori gösterilmiş bir takımdı 2000 Galatasarayı. Şansın yardım ettiği anlar olsa da 'tesadüf' değildi yani o kupanın kazanılması...Herhangi bir Türk takımının bir daha o düzeye gelmesi ihtimali şimdilik görünmüyor...

Para verip aldığımız adam sayısı son 3.5 senede sadece 5.

Nagatomo - Cavanda ile fitledi kendini.
Akbaba - 4 (2 kere ayağı kırıldı, ligdeki en iyi yerliydi gelmeden önce)
Luyindama : 8 (Çapraz bağ koptu üstüne yanlış tedavi uygulandı)
Diagne : 13, üzerine konuşmaya gerek yok.
Marcao : 4, 10 kağıda az denilen noktadayız.

Total 30 m euro falan ediyor.

Ozanla Garryden 20 kazandıysak FT sayesinde, Tudor olsa bunlar çöp olmuştu.

Alınan diğer kiralıkların bedelini zaten kiralık gidenler karşıladı hep, onlara girmiyorum.

Kısacası bonservis konusunda 3.5 sene kendisini fitliyor, Badou gitti yerine kimseyi almadık konusuna girmiyorum. Öyle o kadar adam aldık falan yalan dolan mevzular.

Bu süreçte 14 tane adam kiralamışız, sonrasnda alınan Nagatomo ve Luyindama sadece, kalan 12si ayrılmış alamamışız.

Bedava gelenlere de bakalım :
Kılınç
Kerem
Taylan
Aytaç
Alpaslan
Ömer
Taşdemir
Arda
Jimmy
Şener
Omar
Yedlin
Sekidika
Babel
Falcao
Adem
Okan
Fatih

Bu bedava adamlar yerine daha iyi ve bedava olan adamları alamadık diye suçlama olabilir, o dönemlerde de sorduğumda kimse adam öneremiyordu tabii.

Tek fail hamle Diagne, onda da yönetimin hatası takdir edersiniz ki teknik ekipten fazladır zaten o sarmal gitti sonunda bize Falcao isimli adamı da alırdı, doğru yapılanma olup Gomis yerine biri alınsa bunlar yaşanmayacaktı.

Kısacası transfer konusundaki argümanlarınız boş iş.

Gidin Ömer niye sol bek oynuyor, Arda niye oynuyor diye eleştirin ama hikaye anlatmayın burada. Geçen sene Fener 20 adam alırken biz Eteboyla girdik sezona, balık hafızalı olmayın.
emeğine sağlık

Ciddi futbol otoriteleri tarafından ''Avrupanın en iyi hücum pres yapan takımı'' olarak lanse edilmiş, fikstür belli olduktan sonra da UEFA finaline, Arsenal ile birlikte favori gösterilmiş bir takımdı 2000 Galatasarayı. Şansın yardım ettiği anlar olsa da 'tesadüf' değildi yani o kupanın kazanılması...Herhangi bir Türk takımının bir daha o düzeye gelmesi ihtimali şimdilik görünmüyor...
Futbola bakis acimizi degistirirsek herşey mümkün en iyi atmosferler bizde hatri sayilir gelirlerimizde var yas grubu olarak 30 yas ustu oyuncu transferinden vazgersek neden olmasin mesela 2013 de ki Galatasaray uefa yi alamazmiydi o sene ya da bir sene sonra juventusu yenemediğimizi farzeledelim alamazmiydik telles Bruma sneijder melo drogba gibi isimler vardi burda onemli dogru yapilanma genclesme stratejimizi dogru uygularsak hersey mümkün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt