Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende bakıyorum bulamıyorum nereden çıktığını. Sanırım uyduruk fener’li duyumcular yazıyor, bizim taraftarda atlıyor. Bakambu’da aynı şekilde Afrika’nın ne olduğu belirsiz gazetesi yazmış. Gaza geliyor millet
Bakambu'nun sözleşmesi bitiyordu, onu kovalama ihtimalleri var.

Polonya'nın as oyuncusu. Derby'de de 40 maça çıkmış ilk senesinde.

Sezonu kötü geçiren sanki Jozwiak değil de Derby gibi.

Ben de istemiyorum ama oyuncu gerilese Euroda her maç as çıkmazdı.

Ne yalan söyleyeyim Tanganga gibi yem geliyor. 1 hafta Tanganga bekledik, 1 günde Nelsson geldi. Yine aynı senaryo olabilir diye düşünüyorum.

Bakambu'nun sözleşmesi bitiyordu, onu kovalama ihtimalleri var.
bakambu bize ilaç olmaz mı ? Bursaspordayken defalarca stadta izlemiştim abartmak istemem ama keitadan bile daha iyi gibi düşünüyordum o dönem .Şuan ne durumda bilmiyorum tabi

Haber gercek olabilir veya olmayabilir. Mohamed'e olan tavrina ve soylemlerine hepimiz sahit olduk. Diagne ve Falcao yüzünden yasadigimiz ekonomik sorunlar da ortada. Bu oyuncuları elden bile cikaramiyoruz, birakin zararı kurtarmayi. Yani bu haber ozelinde haberin dogru veya yalan olmasi yukarida saydigim somut gercekleri değiştirmiyor. Ne Mohamed'i begeniyor, ne Diagne'yi ne de Falcao'yu.
Bu Unal Aysal kilikli adam yuzunden forum hayatim bitebilir hakkinizi helal edin .

Ne yalan söyleyeyim Tanganga gibi yem geliyor. 1 hafta Tanganga bekledik, 1 günde Nelsson geldi. Yine aynı senaryo olabilir diye düşünüyorum.
Jozwiak bana da gerçekçi gelmiyor ama piyasada da oyuncu yok alınabilecek.

Stoper için de tecrübeli olsun diyorlar ama o profilde adam da yok, Maksimovic hayatının sözleşmesini arıyor, Boateng de öyle.

Bu profilde en mantıklı oyuncu Paulinho idi o da Araplara gitti.

Polonya'nın as oyuncusu. Derby'de de 40 maça çıkmış ilk senesinde.

Sezonu kötü geçiren sanki Jozwiak değil de Derby gibi.

Ben de istemiyorum ama oyuncu gerilese Euroda her maç as çıkmazdı.
Polonya maçlarını izlemedim valla yalan olmasın ama Slovakya bile yenmiş bunlar. 0 galibiyet 1 puanla bitirmişler grubu. Böyle bi takımda 11 çıkmış olması da ne yalan söyleyeyim gönlümü çelmedi.

bakambu bize ilaç olmaz mı ? Bursaspordayken defalarca stadta izlemiştim abartmak istemem ama keitadan bile daha iyi gibi düşünüyordum o dönem .Şuan ne durumda bilmiyorum tabi
3-4 m euro net maaş ister yüksek ihtimalle.

Polonya maçlarını izlemedim valla yalan olmasın ama Slovakya bile yenmiş bunlar. 0 galibiyet 1 puanla bitirmişler grubu. Böyle bi takımda 11 çıkmış olması da ne yalan söyleyeyim gönlümü çelmedi.
Neydiki ne olsun demek istiyorum.

Geçen sene 3 Polonyalı'nın adı geçince istediğim adam Moder olmuştu zaten EPLye en yüksek bedele giden de o oldu.

Jozwiak'ı da Grosicki'ye benzetmiştim. Gerilememiştir ama zaten yeterli miydi tartışılır.

Yinde de 40 maça çıkması pozitif bence, Derby 33 gol atmış totalde, o yüzden skor üretmemiş olması da anormal durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt