Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neydiki ne olsun demek istiyorum.

Geçen sene 3 Polonyalı'nın adı geçince istediğim adam Moder olmuştu zaten EPLye en yüksek bedele giden de o oldu.

Jozwiak'ı da Grosicki'ye benzetmiştim. Gerilememiştir ama zaten yeterli miydi tartışılır.

Yinde de 40 maça çıkması pozitif bence, Derby 33 gol atmış totalde, o yüzden skor üretmemiş olması da anormal durmuyor.
Admin Brighton Moderi opsiyonlu vermez mi bize? En son Kolombiyalı bu elemanı almislardi

Admin Brighton Moderi opsiyonlu vermez mi bize? En son Kolombiyalı bu elemanı almislardi
Sanmam, geçen sene bile şans buldu az çok. Bu sene de 20 maç oynar rahat.

Moder'i zaten ortada değilde 352nin sol wingerı gibi kullanıyordu en son.

Aslında kulüp ile anlaşılmıştı galiba, oyuncu gelmek istemedi

Tanganga’yı çok istesek 1-2 hafta bekleyip alırdık diye düşünüyorum. Oyuncu kararını daha sonra vermek istedi. Nelsson’da zaten ilk sıra alternatifiydi. Aynı anda birçok isimle görüşüyorlar büyük ihtimalle. Bu arada Jozwiak için 4,1 haberini Sports Digitale diye okumuştum, Kolpacell haberiymiş. O yüzden rahatladım.

Sörloth mostafa ikilisimi? Aman Allahım. Hocam uefa avrupa ligini kafaya koymuş bu sene. Seneye de şampiyonlar ligi yarı finali diyorum.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alacağımız sağ kanat:

- Topu önüne değil ayağına da isteyebilecek.
- Oyuna diğer oyuncuları pas ve verkaçlarla dahil edebilecek.
- Topu tutup sıfıra inen bek oyuncusunu iyi pasla görebilecek.
- Teknik kapasitesi yüksek, sağa sola çekip içeri isabetli orta yapabilecek.
- İçe kat edip şut açısı yaratabilecek (Solak olması bu yüzden tercih sebebi)
- Mümkünse duran top kullanabilecek biri olmalı (böylece soldan Cica sağdan bu kullanır, dengeli).

FM tabiriyle passing, technique, vision, crossing(orta açma), corners, long shots(uzaktan şut) özellikleri yüksek biri olmalı. Dribbling, Agility (çeviklik) ve Strength (güç) de iyi olsa ballı lokma tatlısı olur tabii ama öncelik değil. Normalde kanatlarda aranabilecek hız, hızlanma ya da bitiricilik gibi özellikler burada öncelik değil.

Dolayısıyla Jozwiak, Boupendza gibi isimler çok kalite olsa da bizim aradığımız sağ kanat profiline çok yakın değiller. Yazdığım profilde bi sağ kanat gelirse solda çok daha az Babel izleriz.
O kadar anlatmışsın bari bir örnek ver renktas isim olarak yani kim tarif ettiğin oyuncu

Taylani severim. Gecen sezon hic beklemedigimz bir performans gösterdi.

Ama bize Taylandan daha teknik, topla daha iyi dönen biri lazim. Lemina bunu güzel yapiyordu. Veya Melo tarzi biri.

Taylan iyi bir alternatif olur.
Enteresan. Benim Taylan'ın en sevdiğim özelliği sakin kalıp, topla çok iyi dönüp dikine oynaması ve presi kırması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt