Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam mohammed ileride ikili oynamalı. Yoksa daha çok söveriz

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İkili oynayacaksa bile bu Halil tarzı oyun kurma becerisi olan bir oyuncu ile olmalı. Bence sorun oyun sisteminde, topu biz ceza sahasına getiremiyoruz bunun için zaman zaman Falcao ile çift forvet oynattık zaten, tam tersi verimi düşüyor, çift forvet oynarken nasıl pozisyon alacağını bilmiyordu. Orta sahanın yapacağı işi Mostafa'ya yüklersek tabii ki skor katkısı düşük kalır. Mostafa gol attıktan sonra açılacaktır, benim güvenim tam. Orta sahaya ve sağ koridora da oyun görüşü yüksek bir transfer de yapılırsa keyifli bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.

Ben bu Dreyer'i çok beğendim ya, 10m çekerler ama buna

İstatistikleri ve videolari guzel. Morutan’dan daha hazir duruyor ve gercek sag kanat. 2 Danimarkali olmasi ikisinin de performansini yukseltir diye dusunuyorum, hayirlisi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Falcao'yu bilmem de Fegholiye 2 milyon verip yollayabiliriz bence. 1 sene kadro dışı kalmaktansa 2 milyon alıp gitmeyi tercih edecektir. Tabi Burak başkan onu bile vermemek için taktik yapıyordur. Falcao da dışardan onurlu bir adama benziyor ama son kuruşu almadan gitmeyecek gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt