Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.630
- 12.136
- 1.418
Kanatsiz oynayip tr liginde basarili olmus bir takim varmi ? ben hatirlayamadim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatsiz oynayip tr liginde basarili olmus bir takim varmi ? ben hatirlayamadim
Hocam sorloth ve muric ile biz her oyun sistemini oynarız. Bu ikisininde ileride oyun kurma becerleri var. Mostafa bu konuda eksik. Bence bu ikili yan yana değl sürekli değişerek önlü arkalı oynamalı. Tabi set oyununda ceza sahası içinde olmalı solda sağ ayaklı cicaldao solda da ghezall gibi inceci biri lazım. Böyle olunca taylanla gedson çok daha rahatlayacaktır. Cicaldao ile en kötü ihtimalle sol ayaklı bir sağ kanat oyuncusu içeriye her ortası tehlike yaratır ve beklerimiz ve stoperlerimizde çok rahatlar. Zaten italyanın stoperleri chellini ve bonucci hücümda oyunu 8 numaraların bölgesinde oynadılar. Bizde tüm oyuncularımızı oyuna katmalıyız.İkili oynayacaksa bile bu Halil tarzı oyun kurma becerisi olan bir oyuncu ile olmalı. Bence sorun oyun sisteminde, topu biz ceza sahasına getiremiyoruz bunun için zaman zaman Falcao ile çift forvet oynattık zaten, tam tersi verimi düşüyor, çift forvet oynarken nasıl pozisyon alacağını bilmiyordu. Orta sahanın yapacağı işi Mostafa'ya yüklersek tabii ki skor katkısı düşük kalır. Mostafa gol attıktan sonra açılacaktır, benim güvenim tam. Orta sahaya ve sağ koridora da oyun görüşü yüksek bir transfer de yapılırsa keyifli bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.
Biz onu yoksay yapsak, gene beğenwbiliyor mu@Doruk Ata TANRIVERDİ Abv yeter ulan!

19.15'te inmedi miNelssonun menajeri inmedi mi halen
Bizde oynar mıydı abi? Yani yeterli gelir miydi?Şaşırmadım, bunlardaki çocuk sürekli bu tarz adamları kovalıyor.
Nasıl bir ceza ki geriye dönmedi,Apollo 13 gibi fezaya mı uçtu bu adam?Onunki tavır ve görüşü aşmıştı o yüzden ceza yedi.
Emre çolaklı engin baytarlı takım kanatsızdı diyebilirizKanatsiz oynayip tr liginde basarili olmus bir takim varmi ? ben hatirlayamadim
Morutan >>>> profile göre.
21 profillerine de bakayımMorutan >>>> profile göre.
Bunların PA'ları kaç acep
Kalıcı ban. Üzerine fazla konuşmaya gerek yokNasıl bir ceza ki geriye dönmedi,Apollo 13 gibi fezaya mı uçtu bu adam?