- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
bilmiyorum valla resimler felan yok19.15'te inmedi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum valla resimler felan yok19.15'te inmedi mi
Kapasite olarak evet ama ilk 10 maç falan bocalardı kesinlikle çünkü çok az maça çıktı geçen sene.Bizde oynar mıydı abi? Yani yeterli gelir miydi?
O cocugun ismi zaten 1 senedir forumdaBugün Rennes'te 19 yaşında Süleymane diye bir topçu gol attı. Danimarka'dan Norsjjallend'den almışlar bu sene. Kesin yine Danimarka Mid.Land, N.land, adamlar buluyor biz bulamıyoruz muhabbeti geçmiştir. Sabahtan beri nöbette takılan bilgilendirsin.
Bence oyun ve teknik olarak Morutan önde. Sırf Avrupalı diye bazı arkadaşların ağzının suyu akıyor. Morutan benficada olsa yada potada 70e kaktırırlardı Jao Felix gibiMorutan >>>> profile göre.
Bunların PA'ları kaç acep
Efendim balım
bilmiyorum valla resimler felan yok
O çocuğu ilk maçtan beri takipteyiz reis.Bugün Rennes'te 19 yaşında Süleymane diye bir topçu gol attı. Danimarka'dan Norsjjallend'den almışlar bu sene. Kesin yine Danimarka Mid.Land, N.land, adamlar buluyor biz bulamıyoruz muhabbeti geçmiştir. Sabahtan beri nöbette takılan bilgilendirsin.
D.A.TDrayer fena zımbalıyor, tuttum bu çocuğu, bu arada like botu kim lan
Adamların alt yapısı oyuncu kaynadığı için belki çok uğraşmak istememişlerdir, Florentino gibi.Kapasite olarak evet ama ilk 10 maç falan bocalardı kesinlikle çünkü çok az maça çıktı geçen sene.
Ferro'nun bir sıkıntısı da olabilir, hem Gedson hem de Flo'dan öndeydi, neden kesildi acaba, Vertonghenle Otamendi alındı diye mi sadece
Ferro oynarken ikili oynuyorlardı bir de Diasla.
Fm 20'de Morutan PA'sı 130-140 arası bişeydiMorutan >>>> profile göre.
Bunların PA'ları kaç acep
Ok, şampiyon olursak şerefine buradan "AAK başta olmak üzere bütün banlara af diliyorum"adminestörlerden.Kalıcı ban. Üzerine fazla konuşmaya gerek yok
Hele bide başkanlarıda Becali gibi olsaydı 100 den açardı kapıyıBence oyun ve teknik olarak Morutan önde. Sırf Avrupalı diye bazı arkadaşların ağzının suyu akıyor. Morutan benficada olsa yada potada 70e kaktırırlardı Jao Felix gibi