Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi mi?
__opt__aboutcom__coeus__resources__content_migration__serious_eats__seriouseats.com__2019__07...webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

tv de spor programı ızlemiyorum uzun zamandır gezinirken a spor denk geldi;haldun domaç ve levent tüzemen bizim takım hakkında konusuyodu dinliyim dedim;nelssonu yorumluyolar ama hiç bi fikirleri yok hakkında ne izlemişler ne bakmışlar bu adamlar bu işten para kazanıyo yazık günah

Tam maçlarını izlemedim ama videolarda Dreyer, Morutan' a göre çok daha dinamik görünüyor doğrusu. Lig farkına vurgu yapılmıış; bildiğim kadarıyla Romanya liginde temas daha fazla olsa da Dan ligi daha yüksek tempolu...

tv de spor programı ızlemiyorum uzun zamandır gezinirken a spor denk geldi;haldun domaç ve levent tüzemen bizim takım hakkında konusuyodu dinliyim dedim;nelssonu yorumluyolar ama hiç bi fikirleri yok hakkında ne izlemişler ne bakmışlar bu adamlar bu işten para kazanıyo yazık günah
Marcaoda küme düşen takımdan oyuncu mu alınır demiş Tüzemen. Kendimi eleştiriyorum diyor. Ahmet Çalıkı ovdugu günü biliyorum ben

Tamamen saçmalık bir oyuncudan bu kadar çabuk nasıl vazgeçiyoruz aklım almıyor bu adam ligin içinden geçecek 3 maç 90 dakika oynamadı daha adama sanki top geliyor da gol atamıyor hoca oyuncu kazanmaktan çok oyuncu yemeye başladı aynı şeyi Ömer bayramda da yapsa ya

Galatasaray: Cicaldau 11M, Nelsson 11M, Aanholt 5M, Boey 5M, Berkan 8M. Toplam 40 milyon civarı bonservis ve maaş toplam maliyet.

Beşiktaş: Kenan + Salih 8M, Teixeira 10M, Ghezzal 16m, Rosier 10M. Toplam 45 milyon civarı maliyet.

Galatasaray, gençlere yatırım yaparken Beşiktaş yaşlıları topluyor ama medyaya göre Galatasaray çok para harcıyor. Küçük bjk'nin harcamalarını gören yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt