- 30 Aralık 2020
- 8.259
- 5.110
- 673
@Like Botu reis fulledin yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sabahta bize yazılmıştı,menejer önersidir kesin.Fb sissoko ile ilgileniyomuş
Biz yine 11 kişi oynayalım; fantezinin sırası değil!..3411 oynayalım bari kerem boey kanat olsun ortada taylan berkan al sana 3 yerli keremi 45 de çıkarır emre k yıl alırız 30 dk sonra onu çıkarır arda alırız tamam işte 3 ü dönüşümlü sol tarafı halletsin

Soda ve soğuk kahve içiyorum fiskiye bir süre ara.
Ben de bi iki denedim hanım bu ne yav dedi. Bu aralar direk xpress alıyorum değişik değişik aromalı deniyorum.Ben kendim yapıyorum reis filtre kahveyi dondurup sonra sütle karıştırıyorum.
O da güzel ama şekerli oluyor öyle hatırlıyorum.
Filtre kahve, dolaptan süt ve buz atınca da fena olmuyor sanki dondurunca ekstra bir tat mı veriyor yoksa sıcak kahveye direk soğuk ve buz atma fikri mi uzak geliyor ben öyle yapıyorum da bir dakika filan bekleyince gayet soğuk oluyorBen kendim yapıyorum reis filtre kahveyi dondurup sonra sütle karıştırıyorum.
O da güzel ama şekerli oluyor öyle hatırlıyorum.
Aklıma adana demir spor geldi yahut Göztepe"İyilik yap denize at" demiş atalarımız.
Bu Falcao, Feghouli, Babel gibi adamlardan kurtulamayacız o belli oldu.
Bunları verelim başka ülkelerde kulüplere orada oynasınlar. O kulüplerle iyi ilişkiler tesis edelim, ileride bir gün illa bir karşılığını ödeme fırsatları olur....
Tatili nerede yapıyorsunbiz tadina kacirdik ya bu izinde
dun 5 litrelik raki 2 70lik 1 50lik gitmis
dondugum an alkola 5-6 ay ara vercem
Ne vasatı üstad anlamadım. Ligin en iyi OS'larından biriydi çocuk. Kimi alıp oynatacağız.Çift yönlü mü sence?
Sizin için yeterli dimi pardon. Vasata alıştırdılar taraftarı böyle işte. Ne güzel dünya be
İrfana Mert Hakana laf sokmuş2 kuruş mu
Sisokko ligin üstünde bir herif. Tam bir beygir. Ligde tokatlayamayacağı adam yok. Sakatlık vs yoksa müthiş iş başarır getiren bir takım.Sabahta bize yazılmıştı,menejer önersidir kesin.
Berkan ne alaka onu cozemedimBarcelonanın aldığı Türk asıllı çocuk işte. Avusturyalıymış. Çocuk baya olgun oynuyor valla bravo.
Bizde tek yönlü berkan 12-13 km koşuyor diye alkış tutalım işte napalım
Kuruş değil duruş dedim diyor hayallerini paraya satanlara2 kuruş mu